Meny

Best.nr 119-0475

Access system för alla elektronisk lås och RFID läsare

Oavsett om du vill styra ett eller hundra elektroniska lås så är SH4 rätt val. Har du idag befintliga manuella lås i dina rackskåp och serverhallar, datarum och kontorslokaler kan du med fördel byta till elektriska och med denna produkt få full accesskontroll och säkerhet. Passar till alla typer av motorlås och RFID läsare. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 570 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med SH4 vet du direkt vem som varit när i serverhallen eller dataskåpet. Du kontrollerar ett eller flera hundra RFID-kort och RFID-taggar över internet eller via central mjukvara. Databasen över användare lagras även lokalt i varje enhet vilket borgar för full funktion även om nätverket ligger nere. Med inbyggd schemafunktion kan du enkelt ge olika personer tillträde specifika dagar eller tider på dygnet. 

  Online och offline

  SH4 fungerar lika bra online, ansluten mot server på LAN som offline helt fristående från nätverksuppkoppling. I offlineläge ansluter du din PC mot enhetens nätverksport och sätter regler och setup direkt i SH4 enheten och lagrar detta i den interna databasen. När det är klart så fungerar den helt fristående. 

  I onlineläge kopplas enheten mot server med HWg-DCD mjukvara, ingår för åtta lås vid leverans, servern managerar då alla regler men då delar av accessdatabasen även lagras i hårdvaran så fungerar lösningen även om ditt nätverk skulle sluta fungera.

  Uppgradera säkerheten i dina befintliga rackskåp

  Har du ett befintligt serverskåp av märket Totem eller ElectroEnoc utan elektriska lås och önskar uppgradera dessa med elektiska lås så har vi tagit fram lås av märket Southco för eftermotage. Låsen finns som vanligt swinghandle samt även swinghandle med integrerad RFID-läsare. 

  Önskas andra typer av lås samt lås för eftermontage av övriga skåptyper, kontakta oss så hjälper vi gärna till att ta fram förslag på rätt låsmodell.    

   

  • Varje SH4 kan I sig kontrollera två elektromangnetiska lås och två fristående RFID läsare, med och utan keypad.

  • Varje SH4 kan styra 16 st efterföljande enheter av typen HWg-SH4e och HWg-SH4s

  • Online / Offline läge

  • Vid onlineläge används servermjukvara HWg-DCD, ingår för 8 lås.

  • SNMP stöd för anslutning mot tredjepartsmjukvaror. SNMP trap.

   

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 119-0476
Expansionsenhet till HWg-SH4 för 2 elektriska lås
3 490 SEK exkl. moms
Best.nr 119-0477
Expansionsenhet till HWg-SH4 för 1 elektriska lås
2 180 SEK exkl. moms
 
Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm
12 390 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter