Meny

Best.nr 22-1566

Digi TransPort WR31 DIN-monterad mobilrouter

Transport WR31 är en intelligent M2M router som kan användas till de flesta operatörers mobila nät världen över. Med mångsidighet för den mobila tillämpningen och med avancerade säkerhets och övervakningsfunktioner ger Digi WR31 en framtidssäker bärare av data. Nu också stöd för LTE450mHz, som tex Net1 erbjuder i sitt nät. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
8 250 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  323 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 22-1598
  573 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  239 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  215 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  323 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  323 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  M2M (Machine to Machine) är ett begrepp som omfattar maskiner som kommunicerar med varandra utan alltför stor inblandning av människor. Ofta små mängder av data som talar om vad som gjorts i en maskin och där mottagarsidan reagerar och hanterar informationen som önskat. Här finns även ett annat passande begrepp in –Internet of things som stämmer väl in på maskiners kommunikation och idén att allt kommer så småningom vara anslutet och uppkopplat och det är lätt att förstå potentialen och de otroliga applikationer det ger. Med detta sagt, vill vi gärna introducera er för en av marknadens bästa M2M mobilrouters. 

  Transport WR31 är en intelligent M2M router som kan användas till de flesta operatörers mobila nät världen över. Med mångsidighet för den mobila tillämpningen och med avancerade säkerhets och övervakningsfunktioner ger Digi WR31 en framtidssäker bärare av data.

  Kan användas i en mängd olika applikationer men idealisk för att ansluta i:

  • Processautomationssystem och styrenheter
  • Utrustning för smarta elnät (smartgrids)
  • IP-Kameror
  • Loggutrustning för fjärrdata
  • Telco infrastruktur
  • kommunikationstrafiksystem (Smarta skyltar)

  Enheten har ett IP-30 klassat (-30/+70 grader) yttre av aluminium, två simkortsplatser som är låsbara med skruv. På enheten finns även en USB 2,0-port. Enheten monteras i DIN-skena, vägg eller på hylla.Enheten har Digis Enterprise-mjukvara vilket innebär att du får med möjlighet till VPN, brandvägg, utökad säkerhet samt avancerad routingfunktionalitet.

  Nu med stöd för LTE 450mHz

  I Sverige och i norden har man som få platser i världen möjlighet att tillgå det gamla NMT450-nätet konverterat till 4G LTE. LTE ligger standardiserat högre i frekvensbandet normalt men med Net1 som operatör kan även 450mHz nyttjas med fördel till 4G.

  Obs! Antenner säljs separat. Nätdel behövs om du skall strömförsörja från vanligt "vägguttag".

Alternativ till denna produkt

Best.nr 22-1562
Digi TransPort WR11 ger dig säker trådlös access via mobilnätet men i ett mer kommersiellt utförande utan den extrema temperaturtåligheten som övriga produkter i TransPort-serien har.
3 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 22-1585
Med Remote Manager kan du se anslutningshistorik, se signalkvalitet på 3G/4G nätet som du använder dig av. Du kan mäta leveransgraden ner på paketnivå, titta schematiskt över hur CPU:n och minnet jobbar och kolla trafikens genomströmning.
301 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter