Meny

Best.nr 122-1477

Digi TransPort WR21 - 2,5G/3G/4G LTE/LTE450 mobil router

TransPort WR21 från världsledande Digi är en kompakt mobil router för professionellt bruk. Idealisk till olika övervakningstjänster, fjärrkoppling mot strategisk utrustning, backup-länk till fasta förbindelser, tillfälliga uppkopplingar för kreditkorts-transaktioner vid sportevenemang etc. Nu också stöd för LTE450mHz, som tex Net1 erbjuder i sitt nät. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 080 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  TransPort WR21 från världsledande Digi är en kompakt mobil router för professionellt bruk. Den modulära plattformen där både programvara och fysiska portar kan anpassas efter aktuell tillämpning gör den synnerligen flexibel och prisvärd. Idealisk till olika övervakningstjänster, fjärrkoppling mot strategisk utrustning, backup-länk till fasta förbindelser, tillfälliga uppkopplingar för kreditkorts-transaktioner vid sportevenemang etc.

  Härdad konstruktion för tuff miljö

  Med ett temperatur-omfång på -35°/+70° garanteras drift-säkerhet och högsta prestanda även långt från datahallar och kontorsutrymmen. Flexibel ström-matning på 9-30VDC gör det enkelt att hitta lämplig ström-försörjning och i ett eventuellt batteriförsörjt system kan man glädjas åt den låga ström-förbrukningen på ca 4W.

  Dubbla Ethernet-portar och Enterprise-version av mjukvaran

  Den extra porten ger dig antingen möjlighet till backup på WAN-sidan, segmenterad LAN:anslutning eller bara anslutning för två periferi-enheter utan behov för extra switch. Mjukvaran i standardutförande ger dig ungefär vad du har i vilken vanlig bredbandsrouter som helst. För högre krav på brandvägg, säkerhet, VPN, routing etc finns möjligheten att välja till det paketet. Observera att dessa tillbehör kan inte eftermonteras, utan måste beställas samtidigt med enheten.

  Nu med stöd för LTE 450mHz

  I Sverige och i norden har man som få platser i världen möjlighet att tillgå det gamla NMT450-nätet konverterat till 4G LTE. LTE ligger standardiserat högre i frekvensbandet normalt men med Net1 som operatör kan även 450mHz nyttjas med fördel till 4G.

 • Tillbehör

  Best.nr 190-9045
  804 SEK exkl. moms
  Best.nr 122-1495
  356 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 122-1700
4G, LTE, DIN-montage -30/+70°C
7 800 SEK exkl. moms
 
Denna mobila router lämpar sig för industriella applikationer eller till synes där DIN-skena anses som speciellt användbart.
4 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 122-1701
4G, LTE, bordsmodell -30/+70°C
6 050 SEK exkl. moms
 
En stabil router med flera portar och två simkortsplatser ger denna modell ytterligare en dimension från instegsmodellen 22-1584.
5 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En liten och smidig mobilrouter för applikationerna som inte behöver flertalet portar men ändå kräver sin stabilitet i valet av router. Enheten har två portar och en plats för SIM-kort och dess konfigurationsmöjligheter borgar för en säker drift.
4 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter