Meny

Best.nr 33-5100

CWDM/DWDM OADM - rikta och lämna av kanaler

Direktroniks CWDM/DWDM Optisk add / drop (OADM) Mux är utformad för att lägga till eller släppa en eller flera CWDM eller DWDM kanaler i en eller två fibrer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 760 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Direktroniks CWDM/DWDM Optical add/drop (OADM) Mux är utformad för att lägga till eller släppa en eller flera CWDM eller DWDM kanaler i en eller två fibrer. Finns i fristående 19" rack eller chassibaserad LGX modul förpackning. Tillsammans med våra CWDM/DWDM-SFP:er och omvandlare kan bandbredden på fibern utnyttjas på ett kostnadseffektivt sätt. Oavsett om ditt nätverk har 1 eller 2 fiber, redundant nätverk i ring eller har en linjär (P2P) nätverksdesign etc, så kan vi erbjuda olika OADM konfigurationer att skräddarsy din nätverkssituation med. Vi har valt att presentera ett fåtal exempel på vanliga konfigurationer här på webben, men kontakta oss gärna för mer information.

   OADM mux ring

  Paketering av muxarna

  Flexibilitet är något vi själva värdersätter då vi tror att du som kund kan ha flera olika installationsförutsättningar, så därför har vi tagit upp flera paketeringslösningar för muxarna. En fristående Standardförpackning, LGX-modul för chassi-montering samt ett färdigt 1u 19” rack. Se exempelbilderna överst.

  • Standardformatet är för dig som vill kunna lägga muxen på en hylla eller integrera i befintlig miljö
  • LGX modulen är för dig som vill kunna vara flexibel i ett chassi. Det ryms två LGX moduler i chassit och möjliggör exempelvis ett senare nyttjande av andra halvan av chassit. Eller kanske har du två separata fiber som du vill sätta i gemensamt utrymme?
  • 19” formatet är en smidig lösning för dig som söker enkelt och utrymmeseffektivt 19” format. Racket är 1U hög vilket borgar för minimalt nyttjande av utrymme. Begränsar dock antal utgångar.
  • Minimodulen är för dig som har riktigt trånga utrymmen eller som önskar bygga in enheten. Från 44x25x6cm i storlek och upp beroende på antal portar.

  En eller två fiber

  När du implementerar OADM, observera då att det skiljer sig lite på tillvägagångssättet bland kanalerna. På en länkfiber bestående av ett fiberpar, så kan du använda en våglängd för att skicka data åt båda håll. För att åstadkomma samma sak fast över en länkfiber så behöver du separera TX och RX på varsin individuell våglängd.

Alternativ till denna produkt