Meny

Best.nr 40-0800

Quad KVM - Fyra samtidiga bilder på en skärm

Med Quad KVM kan du visa bilden från fyra analoga (VGA) eller digitala (DVI) grafikkort på en och samma skärm. En operatör med fyra datorer har annars behövt antingen fyra separata skärmar eller fått nöja sig med att se en bild i taget och växla mellan dem. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
30 040 SEK
 • Produktbeskrivning

  Med Quad KVM kan du visa bilden från fyra analoga (VGA) eller digitala (DVI) grafikkort på en och samma skärm. En operatör med fyra datorer har annars behövt antingen fyra separata skärmar eller fått nöja sig med att se en bild i taget och växla mellan dem. Quad KVM är perfekt till all multi-tasking eftersom man kan arbeta på en av datorerna och samtidigt hålla koll på de tre övriga utan att behöva växla mellan dem.

  Inbyggd videoprocessor med scaler

  Man kan säga att det är en traditionell (förvisso med både VGA- och DVI-port) KVM-switch som sammanbyggd med en 4-ports videoprocessor ger dig en plattformsoberoende (Mac, PC etc.) switch som skalar ned eller upp bilden för att passa det visningsformat du valt.

  • Full Screen - Bilden från en av de fyra datorerna visas i maxupplösning
  • PiP (Picture in Picture) - Den större delen upptas av en av datorerna, övriga tre i minibilder till höger
  • Dual-mode - Två av datorernas bilder sida vid sida
  • Quad-mode - Alla bilder visas i fyra lika stora fönster

  Tryckknapp - OSD - Hot-key - RS232

  För att växla mellan de olika portarna kan du antingen kalla upp en meny (OSD On Screen Display) på skärmen, trycka på frontpanelens knappar, definiera tangenter på tangentbordet eller styra växlingen via seriella RS232-porten.

  • Automatisk inställning av videoingångarna
  • DVI upp till 1920 x 1200, VGA upp till 1600 x 1200

Alternativ till denna produkt