Meny

Best.nr 40-0606

MasterConsole Z - 1 anv. upp till 64 servrar i kedja/Cat-5

Raritan MasterConsole Z gör det möjligt för en användare att komma åt upp till 64 servers (PS/2, USB, Sun). I motsats till traditionella KVM-switchar där alla servrar ansluts till en och samma switchbox, sitter servrarna här i en kedja. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 010 SEK
 • Produktbeskrivning

  Raritan MasterConsole Z gör det möjligt för en användare att komma åt upp till 64 servers (PS/2, USB, Sun). I motsats till traditionella KVM-switchar där alla servrar ansluts till en och samma switchbox, sitter servrarna här i en kedja. Därmed sparar du både kabel och besvär eftersom installationsjobbet blir så mycket enklare. Produkten består av en användarstation, CPU-enheter och en terminator. Till användarstationen ansluter du tangentbord, skärm och mus. CPU-enheten ansluts till servern och sist i kedjan sätter du terminatorn.

  Sparar plats i racket

  Eftersom servrarna inte ansluts till en central KVM-växel, utan sitter i en kedja efter varann, behövs heller inte någon extra plats för en KVM-växel i racket. CPU-enheterna som "hänger" bakom varje server ansluts till varann med korta patchkablar och trängs inte med annan utrustning i racket.

  PS/2, USB eller Sun i samma kedja

  Nu behöver du inte längre dyrbara konverterare då du har servrar av olika plattformar, som var vanligt förut. Med MasterConsole Z väljer du bara CPU-enhet efter den server du har och kan styra alla från samma arbetsplats.

  Lätt att välja server med meny från skärmen

  När servrarna växer i antal blir det svårt att hålla i huvudet på vilken port de sitter anslutna. Därför kan du namnge alla servrar och ser även vilken anslutning (PS/2, Sun, USB) de har från den meny du har på skärmen. Antingen stegar du fram till den du vill ansluta dig till eller så skriver du namnet på servern och trycker "Enter".

  • Upp till 64 servers och 213 meters total kabellängd
  • Hög upplösning: 1600 x 1200
  • Lösenordsskydd
  • Flash-minne uppgraderbar

Alternativ till denna produkt