Meny

Hur testa USB-enheter över nätverket?

Låt oss presentera ett alternativt användningsområde för den populära ladd/synk-enheten EtherSync.

Låt oss presentera ett alternativt användningsområde för den populära ladd/synk-enheten EtherSync. Det primära syftet med produkten är att ladda och synkronisera smartphones och skrivplattor i krävande organisationer som sjukvården, skolor eller hos servicebolag. Men den har visat sig värdefull också inom test-området, speciellt i fall där man önskar maximal laddström från samtliga portar och dessutom vill kunna testa många enheter samtidigt.

Ethersync

EtherSync har dubbla Gigabit Ethernet-portar. Detta för att kunna staplas på varandra och erbjuda så många som 64 indivduella USB-portar, alla med full 2,1A laddning. Genom mjukvarans frikostiga presentation av status och data individuellt på portarna tillfredställs också de flesta testingenjörer. Men för den riktigt seriöse finns också ett API att tillgå som ger "fri" tillgång till portarna genom egna anpassningar och integration. 

Fördelen med nätverksanslutningen i testsammanhang är att man utan problem kan låta tester gå i skift mellan olika länder och på så sätt dra nytta av kompetenser som inte alltid finns lokalt. Likaså krävs färre prototyper eftersom alla kommer åt de man har fjärrmässigt.

Vill du veta mer om hur man kan testa USB-enheter eller önskar någon annan speciallösning, kontakta oss så hjälper vi dig

Produktområden

Relaterade komponenter

Best.nr 21-8040
EtherSync är den nätverksanslutna ladd- och synkstationen för USB-enheter, med fjärråtkomst och övervakning.
7 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter