Meny

IoT med TIBBO TPS

Tibbo Tecknology har prisats som en av världens mest lovande utvecklare inom modegrenen IoT, Internet of Things. Det är tidningen CIO Outlook som listar de 25 mest lovande utvecklarna och Tibbo med sin bandbrytande plattform TPS (Tibbo Projekt System) tilldelades denna prestigefyllda utmärkelse.

Tibbo

I artikeln beskrivs bakgrunden till den modulära plattformen TPS och även molntjänsten Aggregate, som ligger till grund för juryns val av Tibbo till listan över " 25 Most promising Internet of Things Solution Providers 2016".

Motionera gärna fantasin kring IoT och vad Tibbo kan bidra med från kanalen på Youtube.

Läs om och beställ Tibbo TPS under avsnittet modulära styrsystem

Relaterade komponenter

Best.nr 24-1000
Tibbo DS1100-serien ger orden "device server" en helt ny och angenäm betydelse.En cool och praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tagit kontrollen över nätverksanslutna serieportar till en ny spännande nivå och erbjuder även kontroll via molntjänsten AggreGate.
1 630 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 24-0652
Tibbo DS1206 är en kompakt BASIC/Tibbo C-programmerbar RS232 controller med 3,5 oberoende kanaler. Främst avsedd för seriell kommunikation över IP, device server för både Windows och Linux.
1 880 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 24-1200
Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar att användas i nästa projekt eller för butikshyllan. Komplett med förpackning och allt. Skräddarsy din lösning med exakt de funktioner du verkligen har användning för och betala inte för funktioner du inte kommer använda.
1 120 SEK
Finns i flera varianter