Meny

IoT med TIBBO TPS

Tibbo Tecknology har prisats som en av världens mest lovande utvecklare inom modegrenen IoT, Internet of Things. Det är tidningen CIO Outlook som listar de 25 mest lovande utvecklarna och Tibbo med sin bandbrytande plattform TPS (Tibbo Projekt System) tilldelades denna prestigefyllda utmärkelse.

I artikeln beskrivs bakgrunden till den modulära plattformen TPS och även molntjänsten Aggregate, som ligger till grund för juryns val av Tibbo till listan över " 25 Most promising Internet of Things Solution Providers 2016".

Motionera gärna fantasin kring IoT och vad Tibbo kan bidra med genom att se denna video.

Relaterade komponenter

 
Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar att användas i nästa projekt eller för butikshyllan. Komplett med förpackning och allt. Skräddarsy din lösning med exakt de funktioner du verkligen har användning för och betala inte för funktioner du inte kommer använda.
1 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Tibbo DS1100-serien ger orden "device server" en helt ny och angenäm betydelse.En cool och praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tagit kontrollen över nätverksanslutna serieportar till en ny spännande nivå och erbjuder även kontroll via molntjänsten AggreGate.
1 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter