Meny

Döda SPAM på rekordtid

Du kommer till jobbet, tar med en kopp kaffe till skrivbordet, loggar in och välkomnas av dagens spam-skörd. Visst var det länge sedan du blev glad över att vara utvald för att testa nya iPhone, en Tesla eller hjälpa någon rik släkting till en avliden minister i utlandet att överföra 50 000 000 000. Trots välutvecklade spamfilter tycks avsändarna alltid ligga steget före. Denna gränslösa fantasi kostar dig säkert femton minuter varje dag. Plus en rejäl suck varje morgon.

Så här enkelt är det att spam-markera med bara en knapptryckning

Du behöver givetvis ett programmerbart tangentbord, men väl det på plats är detta en av många praktiska genvägar du kan använda tangentbordet till, kika på videon nedan.

Alternativet är jobbigare än man skulle kunna tro

Rannsaka dig själv. Spam-markerar du avsändaren eller lägger du dem bara i papperskorgen för att det är enklast? Lugn, du är inte ensam. Vi är många som inte orkar gå igenom spam-proceduren trots att den egentligen bara innehåller några enkla steg.

programmerbart tangentbord

Tre ynka steg, men ändå ett stort motstånd för många. De flesta av oss repeterar ord och fraser många gånger varje dag. Vi startar program, loggar in på Facebook, tar bort skräppost, öppnar filer av bara farten och tänker inte på att varje sådan manöver inkluderar flera tangenttryckningar, inmatningar och musklick. Oavsett om du spelar dataspel, programmerar, producerar musik och video eller kontorsarbetar sparar du massor av tid med ett programmerbart tangentbord. Till detta skall läggas de positiva ergonomiska effekterna du får på köpet.

Hör av dig till oss om du också vill ta genvägar i vardagen genom att slippa onödiga tangenttryckningar. Varje tangent kan innehålla långa makro och även bakgrundsbelysas med olika färger för att förenkla orienteringen i speciella användningsområden. Vi har ett femtontal olika tangentbord för en mängd tillämpningar.

X-key

Relaterade komponenter

Best.nr 25-8074
Kompakt med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör X-keys XK-24 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Den har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning.
2 910 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8200
60 eller 80 universella tangenter med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör XK60/80 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Det har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall.
3 390 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8078
X-Key Stick är en extra tangentrad som enkelt sätts fast ovanför F-tangenterna på tangentbordet eller direkt på en monitor. De 16 extra tangenterna är individuellt programmerbara och kan tillsammans innehålla upp till 1048 tecken.
1 690 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8300
25-8300 - 15 programmerbara tangenter för PC, svart
3 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8098
25-8098 - För USB, upp till 128 kombinationer
1 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8210
Nu kan nästan vad för aktivitet som helst användas för att styra en dator. I relä-tangentbordet lagrar du alla de kommandon, text-strängar och musrörelser som du annars hade behövt skriva på det vanliga tangentbordet.
1 690 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 25-8205
124 programmerbara tangenter och ett analogt reglage ger dig effektiva genvägar i din programvara. Reglaget blir speciellt värdefullt inom videoredigering, post production, studio, VFX, teatrar, event, live-produktion etc där du mjukt vill växla mellan olika kameror, ljusramper eller liknande. Tangent-layouten kan enkelt göras personlig genom att ersätta vissa tangenter med distanser (blanks) och på så sätt skapa ett lättnavigerat tangentbord med funktionerna indelade i intuitiva zoner.
11 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter