Meny

Best.nr 33-0029

Mediakonverterare med SFP-port

Denna smidiga konverterare ger dig förutom Etherwans sedvanligt goda kvalitet också en mångsidighet i tillämpningen. På SFP-sidan kan du välja fritt mellan SM, MM och WDM ur det stora sortimentet av SFP-moduler. Beroende på val av variant kan du få Dual speed på fibersidan, dvs att du kan ansluta både mot 100Base och 1000Base. Perfekt då du för stunden har ett krav om 100Mb, men snabbt vill kunna ändra till Gigabit. Du kan inte få mer flexibilitet från en konverter än så här! Läs mer

Varianter

Lagerstatus 30 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 260 SEK
 • Tillbehör

  5 160 SEK
  Finns i flera varianter
  2 640 SEK
  Finns i flera varianter
  289 SEK
  Finns i flera varianter
  361 SEK
  Finns i flera varianter
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Denna smidiga konverterare ger dig förutom Etherwans sedvanligt goda kvalitet också en mångsidighet i tillämpningen. På SFP-sidan kan du välja fritt mellan SM, MM och WDM ur det stora sortimentet av SFP-moduler. Beroende på val av variant kan du få Dual speed på fibersidan, dvs att du kan ansluta både mot 100Base och 1000Base. Perfekt då du för stunden har ett krav om 100Mb, men snabbt vill kunna ändra till att leverera Gigabit på fibern. Du kan inte få mer flexibilitet från en konverter än så här!

   LED-lamporna ger dig den diagnostik du behöver såsom länk, transmit/receive, duplex, och power. Som till Xpresso-serien tillämpas här ett format som både ger dig möjlighet till placering på hylla, bord eller vägg men som också passar i vårt chassi för 19”-montage (33-0160).

  Total flexibilitet även på SFP- sidan

  Utöver att kunna använda SFP:er för både 100Mbps och Gigabit, kan du genom DIP-switchen ställa om och tvinga ner hastigheten på en Gigabit-SFP till 100Mbps (gäller 33-0032). En maximalt universell konverterare som löser de flesta situationer som kan uppstå när fiber och koppar skall kopplas samman.

Alternativ till denna produkt

Best nr. 33-1196
OAM 802.3ah i mediakonverteraren ger dig möjlighet att övervaka fjärrändens status, på ett bandbreddseffektivt sätt utan krävande protokoll som SNMP. Dual Speed på fibersidan automatiserar migrering till Gigabit. Även SNMP och Web. Observera att konvertern går nu att få med SFP-port, vilket ger dig ännu en dimension i flexibilitet och tillämpning!
1 730 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-1500
Nu kan du konvertera till den våglängd, fibertyp eller datatyp du vill så länge SFP:erna har samma hastighet. Den saknar alltså 3R-funktionaliteten som gör det möjligt att blanda olika hastigheter, men är i gengäld betydligt billigare än andra.
2 390 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-0276
En ren och avskalad switch som är kompakt och maximalt flexibel, men utan fördyrande övervakning eller svårbegripliga inställningar. Dessutom helt ljudlös vilket gör den lättplacerad ute i kontorsmiljön.
1 840 SEK
Finns i flera varianter