Meny

Best.nr 33-0175

DIN-chassi till Etherwans konverterare - för central drift

För er som använder eller vill använda konverterare på ett centraliserat sätt i små grupper om max 4st konverterare. Chassit är gjort i metall och passar till samtliga av Etherwans konverterare och Ethernetförlängare med det karaktäristiska i kanterna rundade utseendet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 810 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  1 350 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 33-0004
  936 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  För er som använder eller vill använda konverterare på ett centraliserat sätt i små grupper om max 4st konverterare. Chassit är gjort i metall och passar till samtliga av Etherwans konverterare och Ethernetförlängare med det karaktäristiska i kanterna rundade utseendet. Istället för att skruva i och ur separata och känsliga kort, pluggar du som brukligt på Etherwans chassilösningar i hela konvertern vilket ger ett rejält, robust och tåligt utförande.

  Båda chassina har skruvplint med två separata ingångar för strömförsörjningen. Det gör att du kan driva chassit från två separata strömkällor. Om den ena slutar att fungera så kan du driva vidare chassit som vanligt med hjälp av det andra. Perfekt för kritiska länkar i ditt nät! Som vanligt är chassit "hot-swap", vilket gör att du kan byta eller sätta i konverterare under drift.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 33-0160
Central konverterardrift i en kompakt 19"-monterad enhet blir till den centrala knutpunkten för dina länkar. Vi har två olika typer, färdigbestyckad eller chassi för lösa omvandlare, när snabbt utbyte och konfigurationsförändring prioriteras!
5 510 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter