Meny

Best.nr 33-0160

Centraliserad drift för fler länkar i 19" format

Central konverterardrift i en kompakt 19"-monterad enhet blir till den centrala knutpunkten för dina länkar. Vi har två olika typer, färdigbestyckad eller chassi för lösa omvandlare, när snabbt utbyte och konfigurationsförändring prioriteras! Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 580 SEK
 • Tillbehör

  654 SEK
  Finns i flera varianter
  668 SEK
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Rate
  Chassi
  Power input
  230V AC
 • Produktbeskrivning

  Central konverterardrift i en kompakt 19"-monterad enhet blir till den centrala knutpunkten för dina länkar. Vi har två olika typer, färdigbestyckad eller chassi för lösa omvandlare, när snabbt utbyte och konfigurationsförändring prioriteras!

  När snabbt utbyte och konfigurationsförändring prioriteras

  Då väljer man vårt kompakta 2 HE (88 mm hög) chassi som tar 16 st mediakonverterare. Chassit har två redundanta jackbara nätaggregat som var och en ensamt kan strömförsörja hela chassit. Nätaggregaten jackas in från baksidan och är utbytbara under drift. Mediakonverterarna monteras i jackbara kassetter (ingår 16 st i chassit) som även dessa är utbytbara under drift. Både nätaggregat och chassi har fläktar för bästa ventilation

  När pris och utrymme prioriteras

  Då väljer man är vår tunnare 19"-enhet. Den är extremt kompakt (44 mm hög) och innehåller tolv mediakonverterare. Den höga packningstätheten gör att man kan montera nästan dubbelt så många konverterare på samma utrymme, jämfört med andra fabrikat. Enheten har dubbla redundanta nätaggregat, ett 230V och ett för -48VDC som bägge är utbytbara i drift. Omvandlarna är individuellt monterade och isolerade från varandra samt åtkompliga för service och utbyte/uppgradering när locket på lådan öppnas. Två fläktar ombesörjer god ventilation.

  Benämningar

  • MM= Multimode
  • SM= Singlemode
  • SFP=extern fiberoptik i standardiserat format
  • BX-U= Uplink WDM 1310TX/1550RX
  • BX-D= Downlink WDM, 1550TX/1310RX

Alternativ till denna produkt

Best.nr 33-0004
EtherWAN´s serie innehåller ett heltäckande sortiment av mediakonverterare för att konvertera från 10, 100 eller 1000 Mbps koppar till 100 och 1000 Mbps fiber. Med två enheter förlänger du lätt avståndet mellan användare och arbetsgrupper.
778 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 33-1183
OAM 802.3ah i mediakonverteraren ger dig möjlighet att övervaka fjärrändens status, på ett bandbreddseffektivt sätt utan krävande protokoll som SNMP. Dual Speed på fibersidan automatiserar migrering till Gigabit. Även SNMP och Web. Observera att konvertern går nu att få med SFP-port, vilket ger dig ännu en dimension i flexibilitet och tillämpning!
1 690 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 33-0029
Denna smidiga konverterare ger dig förutom Etherwans sedvanligt goda kvalitet också en mångsidighet i tillämpningen. På SFP-sidan kan du välja fritt mellan SM, MM och WDM ur det stora sortimentet av SFP-moduler. Beroende på val av variant kan du få Dual speed på fibersidan (33-0032), dvs att du kan ansluta både mot 100Base och 1000Base. Perfekt då du för stunden har ett krav om 100Mb, men snabbt vill kunna ändra till Gigabit. Du kan inte få mer flexibilitet från en konverter än så här!
1 120 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 33-0175
För er som använder eller vill använda konverterare på ett centraliserat sätt i små grupper om max 4st konverterare. Chassit är gjort i metall och passar till samtliga av Etherwans konverterare och Ethernetförlängare med det karaktäristiska i kanterna rundade utseendet.
2 340 SEK
Finns i flera varianter