Meny

Best.nr 20102040

LC 90° till LC 90° Singelmode 9/125 duplex Yd 2.0mm

Flex angle boot är utformade så att kontakten kan böjas i valfri riktning eller vinkling. Positionen upprätthålls för optimal nätverksprestanda, och kan lätt omformas eller rätas ut för att koppla bort kontakten. Perfekt för installationer med begränsningsområden. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
386 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kontakten är utformad för att böja och upprätthålla vinkel och riktning från rakt till 90 °. Kontakten är gjuten över en enda tråd av rostfritt stål och kan enkelt utformas till valfri riktning/vinkel för hand. Den inre tråden håller kontakten i önskad vinkel eller riktning.

  En vanlig LC-kontakt är redan en kompakt kontakt, men ofta när man använder dem i skåp som är grunda blir den vanliga LC-kontakten för stor och problem att stänga skåpdörrar uppstår. 

  Flex Angle boots löser trängselproblem som naturligt uppstår när en större mängd fiber avslutas vid en patchpanel.

  Kontakta oss gärna för andra typer eller längder.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

  Om andra längder önskas, kontakta oss gärna !

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) fibercable
  0,5
  Model fibercable
  LC-LC
  MM/SM
  Singlemode
  Inside diameter
  9/125
  Duplex/Simplex
  Duplex
  Color fibercable
  Gul
  Outer diameter
  Yd 2.0mm

Alternativ till denna produkt

 
Flex angle boot är utformade så att kontakten kan böjas i valfri riktning eller vinkling. Positionen upprätthålls för optimal nätverksprestanda, och kan lätt omformas eller rätas ut för att koppla bort kontakten. Perfekt för installationer med begränsningsområden.
383 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Flex angle boot är utformade så att kontakten kan böjas i valfri riktning eller vinkling. Positionen upprätthålls för optimal nätverksprestanda, och kan lätt omformas eller rätas ut för att koppla bort kontakten. Perfekt för installationer med begränsningsområden.
384 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fiberpatch med draghandtag för paneler med många uttag. Dagens tätbyggda fiberpaneler har mångdubbla rader av uttag vilket gör det svårt att komma åt det lilla snäppet på LC-kontakten för att lossa kabeln. Vår speciella patchkabel (HD - High Density LC Uniboot) har ett draghandtag istället för snäppe, som gör att du lätt kan lossa kabeln mitt i panelen med bara tummen och pekfingret, utan risk för att närliggande kablar skadas. Välj vår HD fiberpatch med draghandtag när du vill försäkra dig om en lättarbetad installation även när uttagen sitter tätt ihop.
226 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.
157 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
87,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter