Meny

Best.nr 17-0012

LC till LC Singlemode 9/125 Duplex Yd 3,0mm

Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan, vilket sänker dämpningen och skapar möjligheten för signalen att färdas längre. Vanligaste standarden på singlemode fiber är 9/125. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 100 st
Leveranstid 1-2 dagar
94,60 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  197 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  304 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  LC-LC
  MM/SM
  Singlemode
  Length (m) fibercable
  0,5
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Produktbeskrivning

  100% 3D/interferometertestat, din garanti för stabil hög kvalité!

  För att riktigt uppskatta det interferometertest (3D-test) som varje enskild kabel genomgår, måste man först förstå hur utomordentligt viktigt det är att fiberändarna möts i kärnans absoluta centrum. En förutsättning för detta är att både glasytan och ferrulens topp är slipad med mycket hög precision. Interferometertestet ger en tredimensionell bild av ytan och dess mätvärden säkerställer att alla kontakter vi levererar uppfyller högt ställda krav på precision.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 19-0680
Ska du monitorera och övervaka serverrack och dataskåp är Poseidon2 3266 och Poseidon2 3268 rätt produkt. Ta kontroll över temperatur och luftfuktighet samt dra nytta av även andra smarta givare ur HWg:s sortiment. DI ingångar för larmportar från annan IT utrustning som exempelvis UPS, brandlarm, rörelselarm. SNMPv3 och inbyggd logger.
5 430 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter