Meny

Best.nr 20115258

IP68 skarv för LC och SC fiber

Nu kan vem som helst skarva en duplex eller simplex-fiber utomhus. IP68 klassad kapsling med LC eller SC adapter. Den perfekta lösningen på fuktiga, smutsiga och utsatta platser. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 95 st
Leveranstid 1-2 dagar
94,70 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Lika enkelt som vår IP klassade skarvadaptrar för RJ45 finns nu för fiber. Du kan enkelt skarva din redan kontrakterade fiber och slipper tänka på svetsning eller snabbkontakter. Lösningen där du bara skruvar upp och tar ut den delbara packningen för att sedan klicka i adaptern och sätta tillbaka packning och skruva ihop, allt gjort på mindre än 30sekunder.

  Finns även som lösning för panel/vägg lösning tillsammans med skydd för anslutande kablage. Kontakta oss för mer information.

  Anpassa för utomhus temp mellan -20° och ända upp till +70° och upp fyller RoHs standarden. IP68 klassad och tillverkad i PA66 (Polyamide)

  • Material PP66, högst styrka, högsta smältpunkten och lägre vattenabsorption
  • Gänga: M20
  • Mått se bilder
  • Packning: Silicon

  Obs, SC duplex kablaget behöver brytas isär för att få plats i 20115262.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  SC

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20115201
Vägguttag infälltmontage 80x80mm
55,50 SEK exkl. moms
 
Smidig väggmonterad ODF box med plats för 6 eller 8 adaptrar för LC, ST och SC. Med plats för upp till hela 24 fiber ( LC Quad) får du en lösning som tar minimalt med plats och som kan installeras nästan överallt där en vägg finns.
492 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du enkelt skydda din nätverkskabel utomhus. Med hjälp av denna skyddskåpa så får du en vattentät kapsling som skyddar din installation.
92,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter