Meny

Best.nr 12-1371

WireXpert 500 - Certifierar Cat.6A 10GbE

Med WireXpert 500 garanterar du optimala driftförutsättningar ända upp till 10G Cat.6A (Klass EA). Egentligen är det exakt samma instrument som flaggskeppet WireXpert 4500 men "strypt" till 10G. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
86 770 SEK
 • Produktbeskrivning

  Med WireXpert 500 garanterar du optimala driftförutsättningar ända upp till 10G Cat.6A (Klass EA). Egentligen är det exakt samma instrument som flaggskeppet WireXpert 4500 men "strypt" till 10G, vilket också syns på priset.

  WireXpert bygger på den modernaste testplattformen marknaden idag har att erbjuda och den maxade WireXpert 4500 är dessutom det enda som hittills är godkänt för Class FA (Cat.7A) 1000MHz för 10G Ethernet men klarar redan nu 2500MHz för 100G och förbi. Inget annat fältinstrument har denna kapacitet idag. Byt upp dig till en WireXpert!

  Cat.6A-certifiering på nio sekunder halverar testkostnaden

  Seriösa installatörer lämnar ifrån sig ett certifierat nät och då blir tiden för jobbet kostnadsdrivande. Med den rekordsnabba tiden på nio sekunder för ett Cat.6A-certifikat finns mycket att vinna på WireXpert.

  Styrning från bägge ändar med Dual Control System

  Med WireXpert får du två identiska huvudenheter istället för en huvudenhet och en fjärrenhet som brukligt. Det gör att du slipper byta plats på instrumentet för att utföra testen från andra änden.

  eXport - Effektiv mjukvara för rapportering

  För att underlätta dokumentation ingår rapporteringsverktyget eXport. De upp till två tusen testresultat, inklusive grafer, som kan lagras i WireXpert, laddar du enkelt in till din PC för vidare export, lagring eller utskrift. Även import av .SOR-filer från exempelvis OTDR-mätningar kan göras, så att du kan ha allt mätdata prydligt samlat på ett ställe.

  Slagtåligt hölje utan utstickande tillbehör förlänger livet

  WireXpert har inga utstickande delar ens då man använder modulerna för mätning av Permanent Link och Channel och tål därför att tappas golvet om oturen är framme.

  • Certifierar upp till 10GBaseT Cat.5/6/6A = Class D/E/EA
  • 500MHz ger god framtidssäkerhet
  • Mätnoggrannhet enl TIA & ISO nivå IIIe
  • Två identiska huvudenheter istället för local och remote
  • Tydlig 6,5" pekskärm
  • Mäter även Alien Crosstalk för 10G på kopparkabel
  • Batterikapacitet för en hel arbetsdag

  Levereras i skyddande bärväska helt komplett med 2 st huvudenheter, adaptrar för Permanent Link och Channel, headset för audio, laddare samt 1GB USB-minne.

Alternativ till denna produkt