Meny

Best.nr 20110788

Miniswitch för SFP - Fiberanslutningar i ett litet format

Den lilla switchen för dig med behov av flera fiberförbindelser. Använd denna för att ta hand om dina fiberlänkar på ett centraliserat sätt. Enheten har ett kompakt format som passar för exempelvis hylla eller bord. Går att få med eller utan övervakning/managering. Enheten ger dig åtkomst till 8st SFP platser samt en kombo SFP/RJ45 port. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 740 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den lilla switchen för dig med behov av flera fiberförbindelser. Använd denna för att ta hand om dina fiberlänkar på ett centraliserat sätt. Enheten har ett kompakt format som passar för exempelvis hylla eller bord. Går att få med eller utan övervakning/managering. Men du behöver också göra valet om du behöver 100Base-SFP eller 1000Base-SFP som huvudval på portarna. Enheten ger dig åtkomst till 8st SFP platser samt en kombo SFP/RJ45 port.

  • Stödjer 1000Base eller 100Base SFP:er, väljs på variantmenyn
  • switchen är fläktfri
  • Bandbredd på 4,6 Gb i bakplanet
  • 8K MAC
  • Kan ersätta användandet av centralt placerade konverterare
  • Den övervakningsbara (managerade) har ett enkelt webbgränsnitt för att sätta inställningar i.
  • 12V DC

   

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45/SFP
  Managed
  Unmanaged
  Form factor
  Desktop
  Strömstyrka
  12 VDC
  Total amount ports *
  9
  Port rate
  1G
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 188-1999
SFP RJ45 10/100/1000 Auton., NO RX_LOS, Pref. Master, SERDES
741 SEK exkl. moms
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
361 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20115282
Layer2 Managed, 258Gbps backplane
13 140 SEK exkl. moms
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
72 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
1 050 SEK exkl. moms
 
Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag.
474 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
46,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Klassiskt jordat förgreningsuttag för kontorsbruk. Förgreningen har snedställda kontakter som hindrar att vinklade kablar täcker närliggande uttag och du får därmed nytta av alla uttag oavsett kabeltyp.
128 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En Line Interactive UPS, i skiktet mellan en enklare Standby UPS och en mer avancerad Online UPS. En bra lösning för att skydda persondatorer gentemot olika strömproblem. De olika modellerna kan fås med antingen Schuko- eller IEC-uttag
1 320 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ladda mobiltelefon och läsplatta samtidigt som man surfar på Internet. Den finns i tre olika varianter, med rak eller vinklad USB-C-kontakt, samt en med högre utgående PoE-effekt. Dessa 10/100Mbps nätverksadaptrar ger både ström och nätverksanslutning till USB-C-enheter i nätverk som levererar Power over Ethernet via PoE-standarden IEEE802.3at eller lägre
702 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20113147
IP67 Kapsling för Åsk och Trancientskydd #20113142
515 SEK exkl. moms