Meny

Best.nr 33-6080

Kompakt och enkel Gigabitswitch med eller utan fiberport

Från EtherWan får vi alltid utomordentlig kvalitet och trots sin enkelhet så är EX16900-serien inget undantag. Det smidiga desktop-utförandet gör att du kan både sätta den på hyllan eller väggen. Switchen passar dig som inte har några speciella manageringskrav, men som vill kunna förlita dig på en driftsäker och problemfri fördelare av ditt nätverks anslutningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
732 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Rate
  Gigabit E
  Ports
  5
 • Produktbeskrivning

  Från EtherWan får vi alltid utomordentlig kvalitet och trots sin enkelhet så är EX16900-serien inget undantag. Det smidiga desktop-utförandet gör att du kan både sätta den på hyllan eller väggen. Switchen passar dig som inte har några speciella manageringskrav, men som vill kunna förlita dig på en driftsäker och problemfri fördelare av ditt nätverks anslutningar.

  Med en drift på maximalt 3,5W för den mindre och 4W för den större varianten tillsammans med IEEE802-3az EEE (Energy Efficient Ethernet) utgör det grunden till god energieffektivitet och genererar därför inte särskilt mycket värme och därav är enheten fläktfri. Vi har valt att lägga upp varianterna som rena kopparbaserade eller med anslutning av en Gigabit-SFP för fiber. (Dock finns switchen att få med fast SC- eller ST-fiberport också.)

Alternativ till denna produkt