Meny

Best.nr 133-6080

Kompakt och enkel Gigabitswitch med/utan fiberport

Från EtherWan får vi alltid utomordentlig kvalitet och trots sin enkelhet så är EX16900-serien inget undantag. Det smidiga desktop-utförandet gör att du kan både sätta den på hyllan eller väggen. Switchen passar dig som inte har några speciella manageringskrav, men som vill kunna förlita dig på en driftsäker och problemfri fördelare av ditt nätverks anslutningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
793 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Från EtherWan får vi alltid utomordentlig kvalitet och trots sin enkelhet så är EX16900-serien inget undantag. Det smidiga desktop-utförandet gör att du kan både sätta den på hyllan eller väggen. Switchen passar dig som inte har några speciella manageringskrav, men som vill kunna förlita dig på en driftsäker och problemfri fördelare av ditt nätverks anslutningar.

  Med en drift på maximalt 3,5W för den mindre och 4W för den större varianten tillsammans med IEEE802-3az EEE (Energy Efficient Ethernet) utgör det grunden till god energieffektivitet och genererar därför inte särskilt mycket värme och därav är enheten fläktfri. Vi har valt att lägga upp varianterna som rena kopparbaserade eller med anslutning av en Gigabit-SFP för fiber. (Dock finns switchen att få med fast SC- eller ST-fiberport också.)

 • Teknisk specifikation

  OSI Layer2/Layer3
  Layer2
  Management
  Unmanaged
  Mount
  Rack/Desktop
  Power input
  5V/1A
  Ports
  5
  Rate
  Gigabit E
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
ECS1020 är en switchserie i enkelt utförande för dig som vill ha problemfria Gigabitanslutningar hela vägen ut till slutanvändaren i allra enklast möjliga utförande. Switchen vänder sig till dig som sitter med gamla 100Mbps-switchar och som vill ge företaget en ny skjuts i nätverket. I serien kan du både välja switch med fiberanslutning eller PoE för att kunna driva din ändutrustning så som vopitelefoner, acesspunkter eller kameror.
1 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter