Meny

Best.nr 133-0780

Fläktlös bredbandsswitch för triple play

ES3510MA är en högprestanda-switch i miniformat och tack vare väl utbyggda VLAN, QoS och säkerhetsfunktioner så passar den perfekt till FTTB-installationer i kontorsfastigheter. Den är liten och lättmonterad, bestyckad med dubbla Gigabit (SFP) för fiber eller koppar samt har åtta 10/100-portar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  ES3510MA är en högprestanda-switch i miniformat och tack vare väl utbyggda VLAN, QoS och säkerhetsfunktioner så passar den perfekt till FTTB-installationer i kontorsfastigheter. Den är liten och lättmonterad, bestyckad med dubbla Gigabit (SFP) för fiber eller koppar samt har åtta 10/100-portar.

  Upp till 36 switchar övervakas som en enda

  Genom möjligheten att "IP-stacka" flera enheter kan en hel grupp av upp till 36 switchar övervakas som en enda enhet via en enstaka IP-adress. Effektivt och enkelt att administrerera!

  Flexibel hastighetsreglering

  Nu kan du äntligen bestämma i detalj vilken bandbredd en anslutning skall få tillgång till. Inte bara hastighet per port, reglering kan också ske per trafiktyp och dessutom assymetriskt, d v s olika hastighet upstream och downstream. QoS-prioritering görs på grundval av 802.1p, DSCP, IP IP precedence och TCP/UDP portnummer vilket ger optimal prestanda för realtidsdata som tal och video/TV.

  Dual Speed på SFP-platsen förenklar uppgradering till Gigabit

  SFP-portarna stödjer både 100 Mbit och Gigabit, vilket gör det enkelt att i efterhand öka backbone-hastigheten. Vidare får du möjlighet att använda samma switch för såväl 100 Mbit-nät som Gigabit-nät vilket minskar antalet olika produkter och förenklar administrationen.

  • 8x10/100TX, 2 Combo Gigabit (RJ45/SFP)
  • RS232 konsolport
  • Övervakning via SNMP, Web, CLI
  • Mått BxDxH: 195x115x36mm
  • Internt kraftaggregat, 13,2W max förbrukning
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2
  Mount
  Rack/Desktop
  Power input
  AC
  Ports
  10
  Rate
  Gigabit E
 • Dokument

Alternativ till denna produkt