Meny

Best.nr 133-0330

EZ Switch 10/100/1000 - PoE med överbelastningsskydd

SMC EZ Switch 10/100/1000 är lättinstallerade och prisvärda gigabit-switchar för mindre kontor där man inte har behov av övervakning och fjärrstyrning. Inget krångel med inställningar, bara att ansluta till nätverket eller ersätta en gammal 10/100-switch. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
492 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Ports
  8
 • Produktbeskrivning

  SMC EZ Switch 10/100/1000 är lättinstallerade och prisvärda gigabit-switchar för mindre kontor där man inte har behov av övervakning och fjärrstyrning. Inget krångel med inställningar, bara att ansluta till nätverket eller ersätta en gammal 10/100-switch. Du behöver inte ens bry dig om raka eller korsade kablar, switchen ställer automatiskt in sig efter den sort du använder.

  PoE med överbelastningsautomatik

  Varje port levererar upp till 30W effekt (PoE 802.3af/at) upp till den totala belastningsbudgeten. Skulle belastningen överskrida gränsvärdet för switchen är ändå den vanliga nätverksfunktionen skyddad mot avbrott. Switchen frånkopplar nämligen PoE-funktionaliteten på den överbelastade porten, men fortsätter att fungera normal på alla andra portar. Därmed skyddas hela installationen från att drabbas av avbrott pga att någon ovetandes ansluter en enhet för mycket.

  Fläktlös design gör den lättplacerad på kontoret

  8- och 16-portsmodellerna är extra strömsnåla och utvecklar därför mindre värme, vilket gör att du slipper ljudet av en brummande fläkt. Även livslängden ökar då den helt saknar mekaniska delar.

  802.3az reducerar energiförbrukning med upp till 75%

  När två enheter bestyckade med 802.3az ansluts till varandra skapas en intelligent bevakning av dataförekomsten, men syfte att försätta sändkretsen i viloläge när data inte behöver skickas. Kretsen för mottagning är dock alltid aktiv och beredd på nästa datapaket. Härigenom sparas alltså så mycket som 49-75% (beroende på modell) av energiförbrukningen enl oberoende tester!

  Stöd för QoS-taggning trots att den saknar managering!

  Trots att detta är en enkel switch utan övervakning eller andra inställningar, så finns stödet för QoS implementerat i hårdvaran. Det innebär att när switchen tar emot ett IP-paket med etikett (tag) enlig 802.1p så placeras det i rätt kö så att realtidsdata som tal (VoIP) och Internet-tv får önskad prioritet.

  Samtliga enheter utom 8-portsmodellen kan monteras i 19" rack, vinklar medföljer.

Alternativ till denna produkt

 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
307 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter