Meny

Best.nr 133-4775

L3-switch för trafikkontrollsystem med 10G (-40/+75C)

Etherwans EG99000 är en Gigabit Layer3 switch utformad för nätverk med krav på hög bandbredd, Idealisk för kritiska applikationer som exempelvis trafikkontrollsystem. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
135 450 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Etherwans EG99000 är en Gigabit Layer3 switch utformad för nätverk med krav på hög bandbredd, Idealisk för kritiska applikationer som exempelvis trafikkontrollsystem. Enhetens stöd för IP-routing, RIP V1/V2, och OSPF och möjlighet att hantera dessa protokoll simultant enligt L3, ger dig maximal kontroll att sätta enheten i ett sammanhang som kräver full kontroll på tung och kritisk data över olika Vlan eller subnät. Exempelvis videoströmmar i flera led. Switcharna gör sig alltså bra både mot varandra eller för vidare distribution.

  De fysiska attributen består av 16x10/100/1000TX portar vilket genererar enkelthet med autosense gentemot mötande utrustning. Vidare har du 8st kombo-portar som gör att du antingen kan ansluta fler RJ45-portar eller bygga vidare med fiber via SFP-moduler. För flexibilitetens skull så kan du kan använda SFP:er som både är 100Based eller 1000Based. Kombinationsport innebär att om du använder RJ45 porten så kan du inte ansluta intilligande SFP-port eller tvärt om. Vidare har du 4st 10G SFP+ portar att transportera din tunga data vidare i nätverket. För management och övervakning så har du både console-portar och RJ45 att välja på. Samt en USB för att snabbt spara ned inställningar eller göra uppdateringar från. Reläutgång för larm finns givetvis tillgängligt också.

  Lådan är av metall och är IP30 klassad. Oavsett vilken av varianterna du väljer så har du redundanta nätdelar i samtliga för bästa driftsäkerhet! Enheten klarar av att verka i omgivningar med elektromagnetiska störningar.

 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Management
  Managed
  Temperature
  -40/+75C
  Mount
  DIN
  Power input
  48V DC
  Ports
  28
  Rate
  10G
 • Dokument

Alternativ till denna produkt