Meny

Best.nr 33-2000

Härdad switch 4-12 portar, PoE, övervakningsbar (-40/+75)

EX78000-serien med sitt breda stöd för olika sorters övervakning och bägge typerna av PoE, inklusive schemaläggning, gör den synnerligen mångsidig. Bra funktioner för bandbreddsoptimering, säkerhet och redundans skyddar och förbättrar framkomligheten i nätet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 770 SEK
 • Teknisk specifikation

  PoE
  PoE
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2
  Temperature
  Hardened
  Mount
  DIN
  Ports
  4
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  EX78000-serien med sitt breda stöd för olika sorters övervakning och bägge typerna av PoE, inklusive schemaläggning, gör den synnerligen mångsidig. Bra funktioner för bandbreddsoptimering, säkerhet och redundans skyddar och förbättrar framkomligheten i nätet.

  Schemaläggning av PoE för minskad strömförbrukning och ökad säkerhet

  Schemalagda strömbrytare på varje port skulle man kunna säga, med dagar och tider där du styr vilka enheter (portar som skall tillhandhålla 15,4W/30W) som skall vara av eller på. Naturligtvis en viktig energibesparande åtgärd men också ett sätt att göra den anslutna utrustningen oåtkomlig för intrång på tider då den inte används. För detta ändamål finns också stöd för NTP (Network Time Protocall) så att det tidschema som bestämts också följs på sekunden.

  Upp till tio portar och 245 varianter - Du kommer att hitta en som passar dig!

  Hela 245 olika kombinationer av 100Mbit, Gigabit, fiber och koppar. I den prissatta listan nedan har vi bara tagit upp ett litet urval, klicka på länken för att se alla tillgängliga modeller.

  • PoE 802.3af/at 15,4W/30W, max 180W
  • Bandbreddsoptimering/hastighetsbegränsning
  • Övervakning via SNMP, RMON, Web, Telnet, RS232, TFTP

Alternativ till denna produkt