Meny

Best.nr 133-0412

Härdad switch, (-40/+75 grader) för automationsstationer

EtherWAN s EX83000-serie ger en härdad switchplattform med upp till 18-portar som kombinerar hög prestanda med robust och säker hantering som krävs för verksamhetskritiska och tuffa miljöer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
17 190 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    EtherWAN s EX83000-serie ger en härdad switchplattform med upp till 18-portar som kombinerar hög prestanda med robust och säker hantering som krävs för verksamhetskritiska och tuffa miljöer. Användaren har tillgång till funktioner och inställningar så som port security, IGMP snooping, VLANs, GARP protocols, LACP, GOOSE meddelanden för att nämna några. Allt över webläsaren, Telnet, SNMP, RMON, TFTP, och RS-232.

    IEC61850 samt IEEE1613

    För kraft och industriföretagen blir dessa två standarder alltmer vanliga som krav på infrastrukturen för kommunikation och nätverk. Standarderna sätter höga EMI-krav (Elektromagnetisk kompatibilitet) på den utrustning som skall användas inom energidistribution och verkar för att säkerställa kommunikation genom elektromagnetiska och elektrostatiska förhållanden. Då switchen är licensierad för dessa standarder och har funktion för Etherwans alpharing som borgar för redundans och snabb återhämtning (15ms) är denna switch ett utmärkt val när du bygger ditt nät.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt