Meny

Best.nr 20102988

AS5812-54 - 48portar 10GbE RJ45 eller SFP+, samt 6x40G QSFP+

AS5812 är en idealisk top of rack switch som levererar Layer 2 och Layer 3 över 48x 10GbE-portar och 6x40GbE upplänkar. AS5812 har beroende på ditt val av variant både koppar (RJ45) samt fiberinterface (SFP+) att välja på när det gäller 10GbE-portarna. För upplänkarna används QSFP där varje port stödjer 40GbE. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
83 650 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  AS5812 är en idealisk top of rack switch som levererar Layer 2 och Layer 3 över 48x 10GbE-portar och 6x40GbE upplänkar. AS5812 har beroende på ditt val av variant både koppar (RJ45) samt fiberinterface (SFP+) att välja på när det gäller 10GbE-portarna. För upplänkarna används QSFP där varje port stödjer 40GbE.

  ONIE - Open Network Install Environment

  Switchen levereras med en förinstallerad programvara (ONIE) som låter dig välja NOS (Network operating system) bland de som är utprovade att fungera till switchen.

  En tredjeparts-NOS gör ditt företag fokuserade på själva mjukvarumiljön oavsett vilket fabrikat av switch ni väljer. Du behöver inte på något sätt binda upp dig som traditionellt brukligt i switchtillverkarens egna sätt att skapa operativa program-miljöer för sina switchar och i slutändan kan ditt företag istället bli specialister på det alternativa NOS ni valt att jobba med. På så vis blir switchens tillverkare sekundär, givetvis med de höga krav som ert företag ställer på en switch vid själva inhandlandet. Konceptet kallas Bare metal och gör dig fri från de större ledande switchtillverkarnas avtal som ofta omfattar krav på dig som användare för full support. Se så många alternativ du kommer att få välja bland vid uppstart av switchen och med hjälp av ONIE:

  Cumulus Networks - Cumulus Linux
  Big Switch Networks - Big Monitoring Fabric
  Big Switch Networks - Big Cloud Fabric
  IP Infusion - OcNOS
  Open Compute Project - Open Network Linux
  Pica8 - PicOS
  SnapRoute - FlexSwitch

  • Forwarding rate på 720 Gbps
  • Övriga portar med Management genom Ethernet RJ45 console samt USB-port
  • Stöd för VXLAN och NBGRE tunneling support vid virtualizering
  • Stöd för att byta någon av de fem fläktarna vid drift med
  • möjlighet att välja flödesriktning.
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Rate
  10G
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
QSFP+ eller Quad SFP+ är en 4-kanalig 10Gbps-modul för 40Gbps trafik på Ethernet, Fiber Channel och QDR Infiniband. I detta utförande för multimode och för 10GBase-SR4 når du ca 100m på OM3-fiber och 150m på OM4.
961 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
QSFP+ eller Quad SFP+ är en 4-kanalig 10Gbps-modul för 40Gbps trafik på Ethernet, Fiber Channel och QDR Infiniband. I detta utförande för singlemode och 10GBase-LR4 når du ca 10km över en duplex fiber med LC kontakt.
3 160 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
QSFP+ passive direct-attach (DAC) är det billigaste sättet att korskoppla mellan utrustningar på korta avstånd.
838 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
QSFP+ Direct Attach Cable till 4xSFP+. När du behöver koppla ihop flera 10G-switchar till en 40G-switch. Då det är QSFP+ i ena änden och SFP+ i andra änden kan du också välja olika konfiguration på sidorna för SFP+ och QSFP+. Meddela kundtjänst vad du vill koppla samman.
1 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
SFP+ DAC Direct Attach Cable är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP+ med laser och fiberkabel och du får hastigheter upp till 10Gbps. Vill du konfigurera med olika konfigurationer på sida A och sida B, kontakta oss så löser vi det.
253 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
10GBase-SR (short reach) använder 850nm våglängd och ger 10Gbps över en multimode fiber.
365 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter