Meny

Best.nr 33-6095

AS5812-54 - 48portar 10GbE RJ45 eller SFP+, samt 6x40G QSFP+

AS5812 är en idealisk top of rack switch som levererar Layer 2 och Layer 3 över 48x 10GbE-portar och 6x40GbE upplänkar. AS5812 har beroende på ditt val av variant både koppar (RJ45) samt fiberinterface (SFP+) att välja på när det gäller 10GbE-portarna. För upplänkarna används QSFP där varje port stödjer 40GbE. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
107 920 SEK
 • Teknisk specifikation

  Rate
  10G
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  AS5812 är en idealisk top of rack switch som levererar Layer 2 och Layer 3 över 48x 10GbE-portar och 6x40GbE upplänkar. AS5812 har beroende på ditt val av variant både koppar (RJ45) samt fiberinterface (SFP+) att välja på när det gäller 10GbE-portarna. För upplänkarna används QSFP där varje port stödjer 40GbE.

  ONIE - Open Network Install Environment

  Switchen levereras med en förinstallerad programvara (ONIE) som låter dig välja NOS (Network operating system) bland de som är utprovade att fungera till switchen.

  En tredjeparts-NOS gör ditt företag fokuserade på själva mjukvarumiljön oavsett vilket fabrikat av switch ni väljer. Du behöver inte på något sätt binda upp dig som traditionellt brukligt i switchtillverkarens egna sätt att skapa operativa program-miljöer för sina switchar och i slutändan kan ditt företag istället bli specialister på det alternativa NOS ni valt att jobba med. På så vis blir switchens tillverkare sekundär, givetvis med de höga krav som ert företag ställer på en switch vid själva inhandlandet. Konceptet kallas Bare metal och gör dig fri från de större ledande switchtillverkarnas avtal som ofta omfattar krav på dig som användare för full support. Se så många alternativ du kommer att få välja bland vid uppstart av switchen och med hjälp av ONIE:

  Cumulus Networks - Cumulus Linux
  Big Switch Networks - Big Monitoring Fabric
  Big Switch Networks - Big Cloud Fabric
  IP Infusion - OcNOS
  Open Compute Project - Open Network Linux
  Pica8 - PicOS
  SnapRoute - FlexSwitch

  • Forwarding rate på 720 Gbps
  • Övriga portar med Management genom Ethernet RJ45 console samt USB-port
  • Stöd för VXLAN och NBGRE tunneling support vid virtualizering
  • Stöd för att byta någon av de fem fläktarna vid drift med
  • möjlighet att välja flödesriktning.

Alternativ till denna produkt