Meny

Best.nr 33-6035

AS4610 24/48-portars GE switch, med eller utan PoE

AS4610-serien är en familj av gigabit switchar med eller utan PoE lämplig att användas som IPMI-switch ((Intelligent Platform Management Interface), dvs den switch som grenar vidare och sätter den öppna standarden för vidare kommunikation i nätverket Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
17 850 SEK
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  SFP std
  SFP
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2/3
  Temperature
  Commercial
  Mount
  Rack
  Ports
  30
 • Produktbeskrivning

  AS4610-serien är en familj av gigabit switchar med eller utan PoE lämplig att användas som IPMI-switch ((Intelligent Platform Management Interface), dvs den switch som grenar vidare och sätter den öppna standarden för vidare kommunikation i nätverket. Poe-modellerna följer IEEE 802.3at och IEEE 802.3af och kan ge UPoE upp till 60W per port. Bra att ha då ändutrustningen består av övervakningskameror, IP-telefoni, trådlösa accesspunkter för att nämna några applikationer. Switcharna har även 4st 10G SFP+ länkportar samt 2st 20G QSFP+ stackningsportar.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 04-4040
Nu slipper du råttboet i dataskåpet. PATCHBOX är en patenterad kopplingspanel med återfjädrande kabelkassetter som ger maximalt tids- och utrymmeseffektiv installation. När kablar och kabelrangering är sammanbyggd i en och samma enhet slipper du låta separat kabelrangering stjäla värdefullt utrymme i skåpet. Köp den färdig eller skapa din egen konfigurering. Med PATCHBOX har du alltid rätt kabellängd och behöver inte ett lager av en massa olika fasta längder för att få till en snygg installation. Dessutom gör du jobbet upp till åtta gånger snabbare och på köpet blir det rent och snyggt utan plastpåsar och annat skräp från varje kabel.
6 720 SEK
Finns i flera varianter