Meny

Best.nr 133-4740

Mediakonverterare med dubbla RJ45

Behöver du två portar ut från din tilltänkta omvandlare så har vi här produkten för dig. Exemplarisk att använda mellan koppar och fiber och när du vill slippa sätta ytterligare aktiv utrustning för att åstadkomma två RJ45-portar precis bakom. Snabbt och enkelt förgrenar du din fiber vidare i två riktningar vid den kopparbaserade delen av nätverket. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 13 st
Leveranstid 1-2 dagar
463 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Behöver du två portar ut från din tilltänkta omvandlare så har vi här produkten för dig. Exemplarisk att använda mellan koppar och fiber och när du vill slippa sätta ytterligare aktiv utrustning för att åstadkomma två RJ45-portar precis bakom omvandlingspunkten. Snabbt och enkelt förgrenar du din fiber vidare i två riktningar vid den kopparbaserade delen av nätverket.

  En konverterare med tre portar som denna är ju egentligen en liten switch, men då vi vet att kunderna letar i båda kategorierna switch och mediakonverterare så placerar vi denna produkt under både våra avsnitt för säkerhets skull. Produkten finns för både Fast Ethernet och Gigabit Ethernet.

   

  Kopparn bestämmer

   

  Glöm montering i hylla eller på bord.montera vad du vill i rack_raspberry_1100.jpg

  PS. Om du behöver montera något i rack, på vägg eller i en DIN-skena och saknar ändamålsenliga monteringstillbehör, kontakta oss genast. Vi kan ta fram de fästanordningar du behöver till nästan vilka produkter som helst. DS.

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45 - SM SC
  PoE Standards
  Non-POE
  Form factor
  Desktop
  Strömstyrka
  5 VDC
  Total amount ports *
  2
  Port rate
  10/100
  Uplink Port Rate
  100
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20117620
Direktronik Pro Managerad 8x2,5Gb PoE + 2xSFP+, 180W
3 240 SEK exkl. moms
 
Med Direktronik Connect kan du med enkelhet att utöka antal platser vid tex en bordgrupp utan att behöva dra flera kablar i befintliga kabelkanaler.
387 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En industriell Unmanaged PoE-switch med 4 adaptiva RJ45-portar med hastigheter på 10/100/1000 Mbps och 2 Gigabit SFP-fibermodulplatser. Switchen stöder PoE-strömförsörjning på portarna 1-4, med en maximal effekt på 30W per port. Den stöder också automatisk omkoppling av MDI/MDIX och trådhastighetsframmatning.
1 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
125 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
89,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Söker du en liten switch eller multiport-konverterare så har du kommit till rätt produkt. Enheten har samma format som en vanlig konverterare men rymmer hela 4st 10/100/1000Base-TX Rj45-portar där det vanligen sitter en. Detta gör att portdensiteten nyttjas till max. På andra motsvarande kortsidan sitter då själva fiberporten som i detta fall blir en fast SC-port för 1000Base-länkar, dvs Gigabit. Perfekt för dig som vill ha en enkel genomgång från din fibersida vidare ut i ditt kopparbaserade nätverk.
832 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-1630
För 14 st mediakonverterare med 2x 230V AC
2 330 SEK exkl. moms
 
Nu kan du konvertera till den våglängd, fibertyp eller datatyp du vill så länge SFP:erna har samma hastighet. Den saknar alltså 3R-funktionaliteten som gör det möjligt att blanda olika hastigheter, men är i gengäld betydligt billigare än andra alternativ.
1 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-0276
2xSFP Gigabit, 2x10/100/1000TX
1 460 SEK exkl. moms