Meny

Best.nr 133-1630

Chassi till Direktronik Mediakonverterare

Redundant konverterchassi till Direktroniks fiberkonverterare, för 14st enheter med två stycken AC 220V nätaggregat inkluderat. Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 060 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Redundant konverterchassi till Direktroniks fiberkonverterare, för 14st enheter med två stycken AC 220V nätaggregat inkluderat. För dig som önskar samla och drifta flera konverterare centralt och i ett systematiskt chassi som ger dig fördelar av att du dels slipper använda individuell nätadapter till varje fiberomvandlare samt att du får en säker drift med de två nätaggregaten som driver alla enheter i chassit. Det ena nätaggregatet räknas som primärt och om det går sönder eller att strömmen går, så slår det per automatik över till det sekundära.

  Vidare fördel med ett chassi är om det finns behov av att köra olika fibertyper, då kan man helt enkelt blanda mellan våra enheter.

  Chassit tar två höjdenheter (2U).

  Skruva loss täckplåten och i med konvertern!

  Chassis

 • Tillbehör

  681 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 140 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  411 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Nu presenterar vi Direktroniks egna fiberkonverterare med full flexibilitet! Konvertern har sedvanlig auto-sense 10/100/1000TX på kopparanslutningen (RJ45) men klarar också både 100/1000Base-FX över fiberanslutningen. Du slipper nu tänka på att byta enheten vid en migrering till Gigabit. Eller om du exempelvis har fler fiberlänkar med olika hastighet på fibern. Du slipper även hålla reda på flera olika modeller av konverterare i ditt nät och kan lugnt använda dig av en enda modell för ändamålet. Enheten finns med tillval Power over Ethernet som gör att du även kan välja att strömförsörja din efterföljande utrustning genom konvertern via PoE IEEE 802.3af/at. Enheten klarar 16K jumboframes och passar då även dig som jobbar med 4K videoströmmar.
738 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ständigt aktuella och behövda fiberkonvertaren så ger vi er här tillgång till en gedigen konverterare med SC-kontakt för dina Gigabit-anslutningar på fibersidan. För dig som hellre använder fast SC optik/port, istället för SFP-baserad.
681 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du konvertera till den våglängd, fibertyp eller datatyp du vill så länge SFP:erna har samma hastighet. Den saknar alltså 3R-funktionaliteten som gör det möjligt att blanda olika hastigheter, men är i gengäld betydligt billigare än andra alternativ.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Behöver du två portar ut från din tilltänkta omvandlare så har vi här produkten för dig. Exemplarisk att använda mellan koppar och fiber och när du vill slippa sätta ytterligare aktiv utrustning för att åstadkomma två RJ45-portar precis bakom. Snabbt och enkelt förgrenar du din fiber vidare i två riktningar vid den kopparbaserade delen av nätverket.
411 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter