Meny

Best.nr 20118533

Nätverkskabel för USB-enheter utan RJ45-uttag

En innovativ och smidig kabel som ger nätverksåtkomst till bärbara och stationära datorer via USB-C och USB-A. Kabelns har en kombinerad (2-i-1) USB-kontakt och en RJ45 nätverkskontakt, vilket ger en kompakt lösning för enheter som saknar en RJ45-port för nätverksanslutning! Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid >21 dagar
Planerade leveranser 2024-06-07 50 st
388 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nätverksanslutning utan nätverksuttag via en kombinerad kabel. Denna patentsökta kabel förenklar möjligheten att koppla upp enheter som endast är utrustade med uttag för USB-C och/eller USB-A, och därmed saknar ett nätverksuttag för anslutning av en RJ45-kabel. Nu behövs inte längre en klumpig adapter från RJ45 till USB-C/USB-A, utan endast en kabel för att få åtkomst till ett fast nätverk med hög hastighet.

  Via ett inbyggt smart chip ger denna kabel en stabil och säker anslutning till ett fast nätverk med hastigheter upp till 1Gbps över Cat6. Nätverksanslutningen erhålls direkt utan att några drivrutiner behöver installeras. LAN-prestanda via USB för bärbara datorer, smarta mobiltelefoner och läsplattor.

  Den unika 2-i-1-designen med både USB-C och USB-A gör kabeln användbar för många olika enheter, samt gör att man inte behöver fundera på vilken sorts USB-uttag en viss enhet har. Man behöver bara en nätverkskabel på resan, eller på det tillfälliga kontoret.

  Denna 26AWG skärmade kabel (U/FTP) finns i fasta längder upp till 15 meter. Kabeln är bakåtkompatibel med USB 2.0.

  Som en bonus har kabeln stöd för Thunderbolt™ 3 och är testad med flera Apple iOS-produkter, inkluderande MacbookPro, iPhone 15, Ipad, MacbookAir. Den är även testad med flertalet Windows-laptops och Android-enheter. 

  Kabeln har ett flätat hölje av nylon och en halogenfri (LSZH) inre kabelmantel. Den flätade strumpan gör att kabeln inte deformeras lika lätt, samtidigt som den externa spännstyrkan och elasticiteten ökar. Det mjukare höljet runt kabeln gör att kabeln inte veckar sig lika lätt eller skapar kabelhärvor.

  Specifikationer

  • Specifikation: CAT6
  • Skärmning: U/FTP
  • Ledare typ: 26AWG
  • Hastighet: 1Gbps
  • Kabeldiameter (OD): 6,3mm
  • Kontakt 1: Guldpläterad RJ45-kontakt, hane, gjutet PVC-överdrag
  • Kontakt 2: USB-C 3.2 Gen.1, hane, järnhölje, guldpläterad, aluminiumöverdrag
  • Kontakt 3: USB-A 3.2 Gen.1, hane, järnhölje, guldpläterad, aluminiumöverdrag
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) *
  0,5
  Model
  Skärmad/Shielded
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Black
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
49,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage, som finns i tio olika färger. Cat6A slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten.
102 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Svart CAT.6A nätverkskabel med helgjutna RJ45-kontakter. Yttermantel i PE-plast gör kabeln vattentät, UV-beständig och lämplig för utomhusbruk
57,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Flexibel/Ruggad Cat6A S/FTP 23 AWG patch kabel med PUR ( Polyurethane Reactive ) mantel används idealiskt för digitalt ljud över internet, industribyggnader, utomhusbruk eller i produktion där man behöver säkerställa en flexibel, ruggad/robust kabel. Verktygslös RJ45 kontakt med robust hus av zinklegering med överlägsen avskärmning som dämpar extern överhörning för enkel och snabb installation.
392 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20112573
50m, Cat6 U/FTP
3 390 SEK exkl. moms
 
Kraftfull USB4 kabel som klarar upp till 40Gbps och 240W, kompatibel med Thunderbolt 4 enheter och PCI express tunneling för utökad extern utrustning.
299 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
USB 3.2-förlängaren klarar 5Gbps (Gen 1) utan krav på matning i fjärränden men kan tillföras ström vid PC:n så att du får upp till 600mA till efterliggande utrustning. Den ger dig enkel installation och hög hastighet med USB-A hane i ena änden och USB-A hona i den andra.
4 170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter