Meny

Best.nr 133-0565

Härdad mediakonverterare (-40/+75), för DIN-montage och SFP

Trots att tillverkaren EtherWAN lyckats ta fram en ännu mindre och mer utrymmesbesparande kapsling än föregångaren så görs inga avkall på den ruggade kapacitet (-40/+75) som är så omtyckt för denna typ av konverterare. Tillsammans med de nya och uppdaterade komponenterna innanför skalet så hamnar du gott och väl i trygga händer. Läs mer

Lagerstatus 5 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 920 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  761 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 260 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  783 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Trots att tillverkaren EtherWAN lyckats ta fram en ännu mindre och mer utrymmesbesparande kapsling än föregångaren så görs inga avkall på den ruggade kapacitet (-40/+75) som är så omtyckt för denna typ av konverterare. Tillsammans med de nya och uppdaterade komponenterna innanför skalet så hamnar du gott och väl i trygga händer.

  Med en ännu tydligare disponerad DIP-switch med av/på för både LFPT, larm för båda portarna gör du kvickt de val du önskar. EL8000 hanterar även stora paket (Jumbo frames) upp till 10K bytes för att säkerställa överföringskvaliteten på länken.

  DIP-switchens larmfunktioner och LFPT

  Med LFPT-funktionen på ges du möjlighet till en konstant övervakning av länkens tillstånd. Går länken ned och datatrafiken stannar upp, så avaktiveras fiberporten och lasern står inte längre och lyser i onödan. Likaså stängs kopparsidan ner. Dessutom som extra säkerhet ges möjlighet till att sätta larm på båda portarna vid händelse av bortfall.

  Med möjligheten till att ansluta två olika strömkällor skapar du extra trygghet i form av redundans för de allra mest kritiska applikationerna.

  Glöm ej att införskaffar du dig denna konverterare så är alltid rekomendationen att du väljer en industriell SFP med en högre temperaturkapacitet. Dessa har vi naturligtvis och en del av dem ligger som rekomenderade produkter här bredvid.

  Enheten kan även köpas med fast fiberport som en av produktbilderna visar. Hör av er om så önskas! 

Alternativ till denna produkt

 
Temperaturtålig SFP för Gigabit-hastighet över multimode-kablage.
480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Temperaturtålig Gigabit SFP som stödjer 1000Base-LX för avstånd upp till 20km. Denna kan du använda för industriella applikationer med temperatur från -40 upp till 85 grader.
604 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
653 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter