Meny

Best.nr 108-0310

Patch Cat.6 (Klass E) U/UTP oskärmat LSZH Låsbart

Skydda kritiska förbindelser med låsbara UTP nätverkskablage, så slipper du riskera allvarliga driftstörningar på grund av oaktsamhet eller uppsåt. Ett utmärkt sätt att tydligt signalera vikten av att en förbindelse inte kopplas ur. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
88,30 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Skydda kritiska förbindelser med låsbara UTP nätverkskablage, så slipper du riskera allvarliga driftstörningar på grund av oaktsamhet eller uppsåt. Ett utmärkt sätt att tydligt signalera vikten av att en viss förbindelse inte kopplas ur. Låsningen sker med hjälp av en skjutbar plastklack som är fästad i gjutningen. Plastklacken skjuts med fingret in under RJ45-kontaktens snäppe efter att kablaget anslutits till vägguttaget, panelen eller nätverksutrustningen. För att lossa kablaget används specialverktyget, som trycks in bakifrån och fångar klacken som dras bakåt och frigör snäppet.

  Kablarna är populära i offentlig miljö som skolor, sjukhus, bibliotek men passar överallt där det är värt någon tia extra för att skydda sig mot driftstörningar till följd av oaktsamhet eller enklare uppsåt.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  1
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Grå
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokument

Alternativ till denna produkt