Meny

Best.nr 105-8710

Patch Cat.6 (Klass E) U/UTP oskärmat LSZH Hajfena

Cat.6-kablaget med "hajfena" skyddar kontaktens snäppe från att fastna och gå av när kabeln skall träs fram och tillbaka i en kabelhärva. Alla installatörer känner väl till problemet och nu har du lösningen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
59,20 SEK 296 SEK Listpris exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Cat.6-kablaget med "hajfena" skyddar kontaktens snäppe från att fastna och gå av när kabeln skall träs fram och tillbaka i en kabelhärva. Alla installatörer känner väl till problemet och nu har du lösningen. En liten upphöjd plastfena på var sida om snäppet skyddar donet utan att kontaktens breddmått förändras, vilket annars är vanligt vid den här typen av lösningar.

  Cat.6 prestanda

  För att få extra marginal i Gigabit-nät bör man använda Cat.6-kablage. Kablaget uppfyller alla ställda krav Enligt TIA/EIA-568B2-1 upp till 250 MHz (50 173-1 Class E 250 MHz) och ger i princip dubbla bandbredden jämfört med Cat.5E.(100 MHz).

  Vad är LSZH?

  Majoriteten av alla patch-kablage har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen. Använd halogenfritt! Hos oss är inte LSZH dyrare än vanliga kablar.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  10
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Grå
  Straight/Crossed
  Straight

Alternativ till denna produkt