Meny

Best.nr 190-2742

CAT.6 U/UTP Stewart-don

Den extra slitstarka patchkabeln klarar att kopplas i och ur många gånger fler än ett normalt kablage, utan risk för prestandaförlust och glappkontakt. Det är guldtjockleken på kontaktstiften som avgör hur slitstark anslutningen blir och här använder vi 50 mikrometer vilket ger 2000 cykler mot normala 500 i en vanlig kabel. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 152 st
Leveranstid 1-2 dagar
36,80 SEK 184 SEK Listpris exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den extra slitstarka patchkabeln klarar att kopplas i och ur många gånger fler än ett normalt kablage, utan risk för prestandaförlust och glappkontakt. Det är guldtjockleken på kontaktstiften som avgör hur slitstark anslutningen blir och här använder vi 50 mikrometer vilket ger 2000 cykler mot normala 500 i en vanlig kabel. Välj den extra slitstarka kabeln i labbmiljön, skolan, hyrverksamheten eller andra tillämpningar där kabeln utsätt för många anslutningar. En extra finess är att kabelns längd finns präglad i gjutningen på kontaktkroppen, så att du lätt kan avgöra vilken längd det är på kabeln du håller i handen.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  4
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Grå
  Straight/Crossed
  Straight

Alternativ till denna produkt

Best.nr 104-4018
Patchpanel, 24xRJ45, 1HE, obestyckad
251 SEK exkl. moms
 
Ny version men samma smidiga lösning. Lås fast RJ45-kabeln så slipper du onödiga avbrott på viktiga förbindelser. Kabellåset är en sorts plasthylsa som träs ovanpå RJ45-kontakten och låses med en specialnyckel. Ett smart sätt att förhindra avbrott på kritiska anslutningar som IP-telefonen, övervakningskameror eller uttag och paneler i publika miljöer.
595 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag.
66 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter