Meny

Best.nr 106-8215

Cat.6 UTP installationskabel Grön

Cat6 UTP ( Oskärmad) 305 meter LSZH. Sätt färg på nätverket med flerfärgad kabel för fast installation! Om inte för det estetiska, så för det praktiska. Larm- , styr-, tele- och övervakningsinstallationer i en och samma fastighet kan vinna mycket på att lätt särskilja de olika näten. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 080 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  305
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Grön
  Type
  Installation
 • Produktbeskrivning

  Cat6 UTP ( Oskärmad) 305 meter LSZH. Sätt färg på nätverket med flerfärgad kabel för fast installation! Om inte för det estetiska, så för det praktiska. Larm- , styr-, tele- och övervakningsinstallationer i en och samma fastighet kan vinna mycket på att lätt kunna särskilja de olika näten. Det underlättar felsökning och det blir enkelt att identifiera nätens olika ägare för respektive servictekniker. I övrigt samma omtyckta kabel som vår motsvarighet i den grå standardfärgen. Levereras i praktisk 305m kartong som gör att du slipper använda avrullningsutrustning.  

Alternativ till denna produkt

 
Genomgångsdon eller skarvdon om man så vill, gör att du kan ansluta en färdigkontakterad kabel på bägge sidor och slipper såldes kontaktera på plats. Donen passar det rektangulära hålet i 19" paneler men även till väggdosor.
36,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Keystone-kontakt med inbyggt verktyg för en snabb och enkel installation. En tålig modell med grunt montage som gör att den passar i så väl paneler som vägguttag och blir därmed ett bra standardval för de flesta tillämpningar.
40,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Cat6A Keystone som passar de flesta paneler och dosor. Många gånger så är det svårt att veta vad som passar var när många kontaktdon ska in på mindre yta.
53,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Modularkontakt, Gör dina egna kablar med RJ11/12 samt RJ45 flatkabel
0,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter