Meny

Best.nr 108-0499

Patch Cat.6 U/UTP slim LSZH

Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage. Cat6 slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 390 st
Leveranstid 1-2 dagar
38 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med sin diameter på 3,5mm (28AWG) är den nästan hälften så tjock som den traditionella Cat6-kabeln som normalt ligger på omkring 6mm (23-24AWG). 

  Tunna kablar skapar mer öppet utrymme vilket ger bättre luftflöde och kylning av din utrustning. Det blir också enklare att installera kablagen vilket sparar värdefull tid. Tydligast märker du skillnaden när flera kablar buntas ihop, då är det uppenbart hur mycket utrymme som sparas med slim-designen.

  Observera dock att en 28AWG-kabel egentligen inte överenstämmer med den standard som gäller för Cat6. Den specificerar en grövre kabel (22-24AWG). 

  Därför rekommenderar vi slim-kabeln bara till de kortaste längderna upp till 10m. I ett kabelnät där övrig kabel är av den grövre typen, ger den tunnare kabeln normalt inga negativa konsekvenser och påverkar heller inte totalbetyget för länken men räkna 2x på slim-kabelns längd och 80m standard + 10m slim ger totalt 100m totallängd.

  Gällande PoE så klarar slim-kabeln av alla standarder upp till 60W IEEE 802.3 AT i det fallet blir det 4W förlust för en 10m kabel

  • 45% mindre i ytterdiameter ( 3.5 mm jämfört mot 6.0mm )
  • Sparar plats & stor flexibilitet

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  0,15
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Vit
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage. Cat6A slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten.
42,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar.
53,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage. Cat6 slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten.
68 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter