Meny

Best.nr 108-0323

Cat.6 U/UTP Rak till Vinklat för trånga utrymmen

Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 95 st
Leveranstid 1-2 dagar
53,80 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Nu kan du få din patchkabel i exakt rätt vinkel och slipper ta samma hänsyn till utrymmet framför en panel eller ett uttag. På samma sätt minskar du risken för driftavbrott och trasiga anslutningar på enstaka utrustningar som står inskjutna mot en vägg. Inte bara riskerar du att kabeln eller uttaget går sönder, du påverkar också parslagningen inuti kabeln vilket ger försämrad prestanda. Se vår ritning i dokument för att förstå hur man ska välja rätt vinkling för Hö och Vä. Vinkling upp är med " klicket" neråt och vinkling ner är med " klicket" uppåt.

  Vår vinkel-patch har mycket liten bygghöjd och kräver därför ett minimum av utrymme. Med en vinkelrät utgång blir det också enklare och snyggare när kabeln direkt leds rätt i kabelrangeringen. 

  Typiskt sticker kontakten in 10-12mm så du kan räkna bort det från höjden.

  Här visar vi ett liter urval för att motionerna din fantasi. Kontakta oss om med dina önskemål om färger och längder, vi tar snabbt fram det du behöver.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  0,1
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Grå
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokument

Alternativ till denna produkt