Meny

  • ...

Best.nr 08-0323

Cat6 UTP Rak till Vinklat för trånga utrymmen

Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 167 st
Leveranstid 1-2 dagar
  • Produktbeskrivning

    Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Nu kan du få din patchkabel i exakt rätt vinkel och slipper ta samma hänsyn till utrymmet framför en panel eller ett uttag. På samma sätt minskar du risken för driftavbrott och trasiga anslutningar på enstaka utrustningar som står inskjutna mot en vägg. Inte bara riskerar du att kabeln eller uttaget går sönder, du påverkar också parslagningen inuti kabeln vilket ger försämrad prestanda. Se vår ritning i dokument för att förstå hur man ska välja rätt vinkling för Hö och Vä. Vinkling upp är med " klicket" neråt och vinkling ner är med " klicket" uppåt.

    Vår vinkel-patch har mycket liten bygghöjd och kräver därför ett minimum av utrymme. Med en vinkelrät utgång blir det också enklare och snyggare när kabeln direkt leds rätt i kabelrangeringen. 

    Här visar vi ett liter urval för att motionerna din fantasi. Kontakta oss om med dina önskemål om färger och längder, vi tar snabbt fram det du behöver.

Alternativ till denna produkt