Meny

Best.nr 125-8090

Pedaltangentbord minskar musarm - Ergonomiskt och effektivt

Pedaltangentbordet är räddningen för dem vars axlar och handleder inte längre tål de påfrestande mustryckningarna och för dem som dagligen upprepar samma knapptryckningar på tangentbordet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 840 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Pedaltangentbordet är räddningen för dem vars axlar och handleder inte längre tål de påfrestande mustryckningarna och för dem som dagligen upprepar samma knapptryckningar på tangentbordet. Inte sällan sammanfaller dessa två kategorier, men varför inte förebygga framtida problem samt effektivisera din vardag genom att skaffa ett programmerbart pedaltangentbord redan nu?

  Massor av tryckningar och textblock kan lagras på en och samma tangent

  Även om pedaltangentbordet endast har 3 tangenter kan du fylla var och en med långa sekvenser och även inkludera textblock. För varje tangent kan du bestämma om den inprogrammerade sekvensen skall kallas fram antingen vid nedtryck eller uppsläpp, vilket då ger två lagringar per tangent.

  Lätt att programmera

  Kör bara igång den medföljande programvaran (Mac och PC), anslut pedalen till USB-porten, tryck på tangenten du vill programmera (eller klicka på tangentsymbolen i programvaran), skriv in det du vill lagra, tryckningar, kortkommandon, textblock etc, tryck på tangenten igen (eller "save" i programvaran) så lagras informationen, stäng programfönstret, Klart!

  När armarna inte räcker till ser pedaltangentbordet till att göra händerna fria och jobbet effektivare.

Alternativ till denna produkt