Meny

Best.nr 125-8210

Brytarstyrd tangentbords/mus-ersättning

Nu kan nästan vad för aktivitet som helst användas för att styra en dator. I relä-tangentbordet lagrar du alla de kommandon, text-strängar och musrörelser som du annars hade behövt skriva på det vanliga tangentbordet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 780 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  732 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 400 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr125-8213
  110 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr125-8215
  80,10 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  813 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  569 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr125-8245
  488 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Produktbeskrivning

  Nu kan nästan vad för aktivitet som helst användas för att styra en dator. I relä-tangentbordet lagrar du alla de kommandon, text-strängar och musrörelser som du annars hade behövt skriva på det vanliga tangentbordet eller använda musen till. Allt som behövs för att sedan aktivera ett lagrat makro är att öppna eller sluta en krets via enhetens ingångar, till exempel genom att ansluta en vanlig strömbrytare, pedal eller knapp.

  Tillämpningarna för detta finner vi i de mest skiftande branscher. Inom industrin vill man låta maskiner och larmsystem som inte har PC-kompatibla gränssnitt ändå exekvera kommandon i en PC eller i ett modernt styrsystem. Inom hjälpmedel för funktionshindrade kan avancerade kommandon skickas med bara en knapptryckning. Inom teater vill ljud/ljus-tekniker skapa händelsestyrda system. Inom upplevelseindustrin som på museum är de brytarstyrda tangentborden idealiska att ha till att skapa interaktiva system för besökare. Informationsdiskar i publika miljöer, listan kan göra lång.

  Det brytarstyrda tangentbordet gör det möjligt för apparater (vars enda kommunikationssätt är via slutning av en krets) att "prata" och samarbeta med en PC.

  Upp till tolv brytare per enhet

  Modellen för upp till tolv brytare har sex 3,5 mm stereokontakter, som med splitter-tillbehören blir till tolv. Den för upp till tre brytare har bara en 3,5 mm sterokontakt, men av typen TRRS (Tip Ring, Ring, Sleve) vilket gör att du kan få ut upp till tre anslutninger genom den. På varje port kan du lagra nästintill oändligt långa makron.

  Lätt att programmera i såväl MAC som PC och för utvecklare

  I den medföljande programvarans editor bygger du upp ditt makro med hjälp av det vanliga tangentbordet, sparar, sedan är det lagrat och klart att användas. Programvaran behövs endast i programmeringsögonblicket.

  • Hanterar tangentbords-, mus- och joystick-kommandon
  • Lätt att skapa egna makron av avancerade teckensträngar och kommandon
  • Ansluts och strömförsörjs via USB

Alternativ till denna produkt