Meny

Best.nr 121-0165

SimulCharge - USB OTG med simultan laddning för Samsung

SimulCharge USB OTG-adapter (On The Go) är unik så tillvida att den tillåter både laddning av en Samsung surfplatta och samtidig användning av USB-tillbehöret. Därmed slipper du risken att köra slut på batteriet, trots strömslukande USB-tillbehör. Läs mer

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
685 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SimulCharge USB OTG-adapter (On The Go) är unik så tillvida att den tillåter både laddning av en Samsung surfplatta eller smartphone och samtidig användning av USB-tillbehöret. Därmed slipper du risken att köra slut på batteriet, trots strömslukande USB-tillbehör.

  Plugga bara in laddaren och USB-tillbehöret i SimulCharge och anslut sedan din Samsung surfplatta. Plattan laddas nu samtidigt som den uppträder som en USB host (USB OTG) mot det tillbehör du vill ansluta.

  Passa följande Samsung

  Galaxy Tab A (10.1″)***
  Galaxy Tab S2 (8.0″, 9.7″)
  Galaxy Tab E (9.6″)*
  Galaxy Tab A (8.0″, 9.7″**)
  Galaxy Tab 4 (8.0″, 10.1″)
  Galaxy Tab S (8.4″, 10.5″)
  Galaxy Tab Pro (10.1″, 12.2″)

  För senaste uppdatering av kompatibilitetslista, klicka här

  • Den enda OTG-adaptern med samtidig laddning till Samsung:s surfplattor
  • Fungerar även icke strömsatt som passiv USB OTG-adapter
  • 100% Samsung-kompatibel, ingen mjukvara behöver installeras
  • Levereras inkl anslutningskabel till surfplattan
  • Mikro USB-B (Samsung) till USB-A
  • Mått: 30x23x14 mm, vikt: 20g

  Observera att adaptern främst är avsett för konsumetens behov av att då och då köra diverse tillbehör. För professionella tillämpningar som information-kiosker, boknings- och betalstsysem som används kontinuerligt krävs ytterligare funktionalitet för optimering av battermiljön. Se våra adaptrar för professionell miljö; LAVASync+ för USB-C baserade system och Simulcharge för äldre system.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Med LAVASynC+ anslutningsadaptrar kan Samsung-surfplattor och mobiltelefoner med USB-C användas i permanenta lösningar och med multipla tillbehör samtidigt som laddningen tillgodoses på ett optimalt sätt. Med LAVASynC+ begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt.
1 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB och Ethernet-anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS.
1 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter