Meny

Best.nr 20100158

LAVASynC - USB-C/LAN/PoE-adaptrar för Samsung Galaxy

Med LAVASynC+ anslutningsadaptrar kan Samsung-surfplattor och mobiltelefoner med USB-C användas i permanenta lösningar och med multipla tillbehör samtidigt som laddningen tillgodoses på ett optimalt sätt. Med LAVASynC+ begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 480 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  LAVASync-teknologin gör det möjligt för Samsung-telefonen eller surfplattan att fungera som en USB-värd (host controller) för att ansluta USB-kringutrustning samtidigt som både mobil enhet och tillbehör laddas. Allt stöds genom en enda USB-C värd- och laddningsport på surfplattan eller telefonen.

  Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS m.fl

  Ethernet, USB eller både och

  Sortimentet innehåller ett flertal modeller för olika kombinationer av Ethernet och USB. För nätverk med PoE (Power Over Ethernet) tillgängligt behövs inte ens någon nätadapter lokalt, då laddas plattan samtidigt som tillbehören strömförsörjs via nätverkskabeln. Med LavaSync+ blir det enkelt att använda en Samsung-enhet i en permanent lösning där en kombination av USB och Ethernet är nödvändig för att att få tillämpningen att fungera. 

  Optimerad laddning förlänger livslängden

  LAVAs innovativa RBM-teknik (Recovery Battery Modulation), exklusiv för Samsungs mobila enheter, skyddar mobilens batteri från överladdning, vilket är särskilt viktigt när de körs i en kommersiell miljö dygnet runt.

  LAVASync application

  LAVASync+ i inbyggda system

  Enheterna kan också levereras som kretskort för inbyggnad i olika system, exempelvis informationskiosker i publika miljöer, interaktiva skärmar för digital skyltning etc. Hör av er till oss för vidare information om dessa lösningar.

  LAVASynC+ är kompatibel med de flesta Samsung Galaxy, För de senaste uppdateringarna av kompatibiliteten, kolla listan här.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB och Ethernet-anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS.
1 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-0165
SimulCharge USB OTG-adapter för Samsung Galaxy Tab A/4/PRO/S
566 SEK exkl. moms
 
Med integrerade fästöron kan du enkelt montera fast hubben på en skrivbordshurts eller annan yta. Den är marginellt större än en vanlig hub. Enheten drivs antingen av PC:n eller den separata 5V-adaptern.
599 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-0164
USB3.1 Gen2, 4 portar (2xtyp C/2xtyp A)
827 SEK exkl. moms