Meny

Best.nr 121-0168

SimulCharge - USB/LAN/PoE-adaptrar för Samsung Galaxy

SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB och Ethernet-anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 650 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS.

  Ethernet, USB eller både och

  Sortimentet innehåller ett flertal modeller för olika kombinationer av Ethernet och USB. För nätverk med PoE (Power Over Ethernet) tillgängligt behövs inte ens någon nätadapter lokalt, då laddas plattan samtidigt som tillbehören strömförsörjs via nätverkskabeln.

  SimulCharge i inbyggda system

  Enheterna kan också levereras som kretskort för inbyggnad i olika system, exempelvis informationskiosker i publika miljöer, interaktiva skärmar för digital skyltning etc. Hör av er till oss för vidare information.

  SimulCharge är kompatibel med de flesta Samsung Galaxy, såsom Tab A, 4, S, Pro, Note Pro m fl. För de senaste uppdateringarna av kompatibiliteten, kolla listan här.

Alternativ till denna produkt