Meny

Best.nr 121-0168

SimulCharge - USB/LAN/PoE-adaptrar för Samsung Galaxy

SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB och Ethernet-anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 630 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SimulCharge-adaptrarna är framtagna för att möjliggöra laddning av en Samsung Galaxy surfplatta samtidigt som det finns tillbehör anslutna. Med SimulCharge begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt. Det ger surfplattan ett långt bredare användningsområde i professionell miljö som betalterminal, boknings-display i konferensrum, fordonssystem med streckkodsläsare och GPS.

  Ethernet, USB eller både och

  Sortimentet innehåller ett flertal modeller för olika kombinationer av Ethernet och USB. För nätverk med PoE (Power Over Ethernet) tillgängligt behövs inte ens någon nätadapter lokalt, då laddas plattan samtidigt som tillbehören strömförsörjs via nätverkskabeln.

  SimulCharge i inbyggda system

  Enheterna kan också levereras som kretskort för inbyggnad i olika system, exempelvis informationskiosker i publika miljöer, interaktiva skärmar för digital skyltning etc. Hör av er till oss för vidare information.

  SimulCharge är kompatibel med de flesta Samsung Galaxy, såsom Tab A, 4, S, Pro, Note Pro m fl. För de senaste uppdateringarna av kompatibiliteten, kolla listan här.

  OBS gällande 121-0168 köpta efter februari 2019 är av typ nSTS-E före var det STS-E och kompabilitetstabellen är inte lika.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Med LAVASynC+ anslutningsadaptrar kan Samsung-surfplattor och mobiltelefoner med USB-C användas i permanenta lösningar och med multipla tillbehör samtidigt som laddningen tillgodoses på ett optimalt sätt. Med LAVASynC+ begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt.
1 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-0165
SimulCharge USB OTG-adapter för Samsung Galaxy Tab A/4/PRO/S
655 SEK exkl. moms
Best.nr 121-8030
USB3.0 laddare och hubb
498 SEK exkl. moms