Meny

Best.nr 124-1000

Tibbo - Nu med PoE, WiFi och Display

Tibbo DS1100-serien ger orden "device server" en helt ny och angenäm betydelse.En cool och praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tagit kontrollen över nätverksanslutna serieportar till en ny spännande nivå och erbjuder även kontroll via molntjänsten AggreGate. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 290 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Tibbo DS1100-serien ger orden "device server" en helt ny och angenäm betydelse. Vi törs definitivt säga att detta, med god marginal, är den mest genomtänkta produktfamiljen för detta ändamål någonsin, i en cool och praktisk design dessutom. Tibbo har med DS1100-serien tagit kontrollen över nätverksanslutna serieportar till en ny spännande nivå och erbjuder även kontroll via molntjänsten AggreGate. Vem hade kunnat tro att vi 10 år efter serieportens förutspådda död åter skulle få introducera en ny hypermodern plattform i bästa iPhone-anda?

  PoE, WiFi och Display - du kommer inte vilja vara utan displayen!

  Det trådlösa tillvalet ger dig inte bara WiFi-access, utan samtidigt en femgradig skala på fronten som visar signalstyrkan på uppkopplingen. Du slipper därmed tidsödande tester eller behöva leva med osäkerheten om räckvidden för WiFi-nätet. PoE ger dig helt ny frihet att placera enheten där det är mest praktiskt, utan hänsyn till närmaste eluttag. Skruva upp den på väggen eller sätt den i DIN-skena, integrerade tillbehör för detta ingår. Displayen (96x32 OLED) är ett underbart hjälpmedel redan i sitt standardutförande. Där avläses IP-adressen, DHCP-tilldelningen, nätverksstatus och med hjälp av programmerbarheten kan du använda den till vad för budskap du vill.

  Seriellt till IP - upp till 3.5 kanaler per enhet!

  Med kanaler menar vi egentligen RS232-portar men genom en enda DB9-kontakt. Beroende på vilket behov man har för övriga kontrollsignaler i serieporten, kan dessa "vändas" och bli till RX/TX istället. På detta sätt kan du få ut ända upp till 3,5 samtidiga RS232-portar ur en enda kontakt (RX/TX, RX2/TX2, RX3/TX3, RX4 eller RX, TX, RTS, CTS, DTR, DSR, DCE)

  Mångsidig DB9-kontakt - strömförsörjning internt eller externt

  Utöver att kunna användas som tre separata RS232-portar, kan du även strömförsörja den anslutna utrustningen via 12VDC på ett av stiften eller välja att strömförsörja Tibbon istället (9-18VDC). Funktionen är ställbar i mjukvaran.

  Programmerbar via Tibbo Basic direkt över nätverket

  Tibbo Integrated Development Environment (TIDE) är den moderna utvecklingsmiljön för alla möjliga specialanpassningar av din Tibbo. Mycket exempel-kod och färdiga objekt finns för att styra Tibbons olika funktioner. Lättöverskådlig och pedagogisk gör den användbar även för förstagångsanvändare. Du behöver inte ens en enhet på skrivbordet, utan kan kompilera och leverera din kod direkt över nätverket!

  AggreGate - molntjänsten som samlar alla dina utspridda enheter inklusive Tibbo

  AggreGate stöder hela 28 olika protokoll och täcker snart sagt varje branschspecifik utrustning från marina NMEA-tillämpningar till Modbus-system. Här får du möjlighet att skapa ett skalbart system till alla utrustningar som är snabbt att sjösätta och har maximal tillgänglighet. AggreGate kan skräddarsys precis efter önskemål. Kontakta oss för mer information och läs gärna mer om AggreGate här.

 • Tillbehör

  Best.nr 100-1031
  127 SEK exkl. moms
  315 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt