Meny

Best.nr 20100365

USB-C portlås skyddar mot oönskad anslutning

Portlåset för USB-C täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter. Men också boka portar och förenkla användarinstruktioner. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
629 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Portlåset för USB-C täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter som kan smitta datorn med virus eller användas för kopiering av innehåll. Låset passar såklart lika bra i en hub eller ett uttag i en panel.

  Färgkodning för rättigheter eller bara för syns skull

  Låset är enkelt att montera och demontera. Det trycks in porten med verktyget (nyckeln) och kan sedan bara avlägsnas med samma verktyg. Både nyckel och lås är färgkodad och måste matcha för att nyckeln skall passa, röd nyckel till rött lås osv. Låsen kan levereras i flera färger beroende på volym, men lagerföres främst i röd färg. Hör av dig till oss om du har behov av andra färger och större kvantiteter.

  • Passar alla USB-C uttag
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  USB-C
  Model
  Övrigt

Alternativ till denna produkt

 
Säkra strömförsörjning till din konstruktion. De chassimonterade IEC apparatkontakterna har samma finurliga låsning som de färdiggjorda kablarna och passar alla anslutningskablar på marknaden.
56,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning. En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten och avlägsnas med ett fiffigt verktyg.
328 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ersätt den vanliga C13 apparatkontakten med en IEC Lock+ låsbar och eftermonterbar version så slipper du drabbas av strömavbrott orsakade av glapp eller oaktsamhet. Nu även som vinklad utförande i Höger/ Vänster, Upp/Ner.
87,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter.
337 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25.
1 940 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter