Meny

Best.nr 111-3095

Modularkontakt för enklare anslutning

Modularkontakt för RJ45 Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4696 st
Leveranstid 1-2 dagar
2,40 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Modularkontakt RJ45 för Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt. Därefter så använder du bara ett verktyg för att både klippa och klämma fast kontakten på kabeln, enklare kan det inte bli. Finns för både skärmat och oskärmat och passar både patch och installationskabel.  Se lista på våra kompatibla kablar.

  Passar för (ledare) dimension (max): UTP 1,2mm, STP 1,1mm

  Koppla rätt, se schema.

  RJ-45-Pinout-T-568B-pin-diagram.jpg

   

  Ett måste, verktyget som gör nästan allt på en gång.

  Glöm inte bort att komplettera med verktyget som skalar, klipper och klämmer. Här behöver du bara ett verktyg för att göra allt. Tången finns i två versioner, båda är anpassad för proffsanvändning, men den ena (09-5481) är mindre, smidigare och passar perfekt i bakfickan medans den andra passar bättre på arbetsbänken när många pressningar ska göras.

  Önskar du använda den till våra vanliga Cat5E kontakter så fungerar det alldeles utmärkt.

  Passade kablage till modularkontakt:

 • Tillbehör

  1,70 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  941 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  558 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter

Alternativ till denna produkt

 
Många gånger har du fyllt på ditt skåp/rack med ny utrustning/paneler och till slut så är det fullt och du har helt enkelt fått platsbrist. Nu finns det en enkel lösning att få mer plats. Nu kan du på endast 1HE få plats med hela 48 Keystone.
288 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
122 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra din förlängning med lås-funktion. Smidig adapter som kan användas på den flesta platser där man behöver skarva sitt kablage.
55,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Gör din Keystone installation mer säker med hjälp av låsningsbara kontakter. Nu kan du enkelt använda dina standard kablage men ändå vara säker på att ingen råkar dra ut fel kabel vid fel tidpunkt.
44,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableMaster 500 är konstruerad för att testa och mäta längderna på alla vanliga lågspänningskablar som finns i dagens nätverk, video- eller telefonsystem. Den kartlägger också platserna för kabeländarna genom att skicka en ton på kabeln som kan spåras med en tonspårare eller genom att blinka LED-lampan på portuttaget.
3 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableMaster 800 ger dig klassiska kabeltestfunktioner tillsammans med kraftfulla funktioner för felsökning som IPv4/6 Ping, kabelspårning och PoE belastnignstest. Tillsammans med rapportgeneratorn får du ett bra och prisvärt verktyg för felsökning och dokumentation.
10 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter