Meny

Best.nr 111-4150

USB portlås skyddar mot oönskad anslutning

Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
337 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter som kan smitta datorn med virus eller användas för kopiering av innehåll. Låset passar såklart lika bra i en hub eller ett uttag i en panel.

  Färgkodning för rättigheter eller bara för syns skull

  Låset är enkelt att montera och demontera. Det trycks in porten med verktyget (nyckeln) och kan sedan bara avlägsnas med samma verktyg. Både nyckel och lås är färgkodad och måste matcha för att nyckeln skall passa, grön nyckel till grönt lås osv. Låsen finns i fem olika färger för att göra det enkelt att arbeta med olika rättigheter, identifiera portar eller bara för att passa utrustningen utseendemässigt.

  • Passar alla USB-kontakter (1.1/2.0/3.0) av standard typ A
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  USB
  Model
  Övrigt

Alternativ till denna produkt

 
Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning. En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten och avlägsnas med ett fiffigt verktyg.
328 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Modularkontakt för RJ45 Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt.
4 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Portlåset för USB-C täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter. Men också boka portar och förenkla användarinstruktioner.
629 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter