Meny

Best.nr 104-3960

Byggbar patchpanel för DIN-montage Keystone

Nu kan du nyttja fördelarna med de effektiva Keystone-uttagen också i industriell miljö. Den sinnrika konstruktionen gör DIN-kassetten lika användbar för enstaka uttag som för paneler med massor av uttag. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
130 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du nyttja fördelarna med de effektiva Keystone-uttagen också i industriell miljö. Den sinnrika konstruktionen gör DIN-kassetten lika användbar för enstaka uttag som för paneler med massor av uttag. Tack vare en bruten front får patchkablarna en gynnsam vinkel utan risk för att deformeras med tiden. Samtidigt ges utrymme för tydlig märkning bakom en skyddande transparent plastlucka på den vertikala delen.

  Passar till de flesta på marknaden förekommande Keystone-uttag, dock är uttagens individuella breddmått avgörande för hur tätt uttagen kan monteras. Köp varianten med lock för sidan till ändarna i panelen och den utan för all annan placering. 

  Passar del flesta RJ45 Keystone don men kontroller hur lång kontaktdonet är på kabeln.

  Obs, vid användning av 111-2034, 35 och 37 så fungerar det endast med kablage utan dragavlastare.

 • Tillbehör

  47,60 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  56,90 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  33,90 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  Keystone

Alternativ till denna produkt

 
Nu kan du enkelt montera Keystone på DIN-skena. Finns för en, två eller tre kontakter.
53,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En mindre Patchbox, med 365 mm djup som är anpassad för att passa väggskåp, rack och utan bakprofiler. Panelen kommer färdig bestyckad med 24 kassetter för både UTP pch STP-kablage (0,8m), finns i olika färger.
8 550 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nya OttoE-serien från Etherwan är en sedan länge efterfrågad produkt. Utan fläkt och med anslutningsdonet till ström och relä-utgångar framtill, ger självklara fördelar vid installation och service. Samtidigt som det ger en installationshöjd på endast 100mm. Är du ute efter Profinet-kompatibel enhet? Välj då Gigabit-varianten.
2 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter