Meny

Best.nr 104-3960

Byggbar patchpanel för DIN-montage Keystone

Nu kan du nyttja fördelarna med de effektiva Keystone-uttagen också i industriell miljö. Den sinnrika konstruktionen gör DIN-kassetten lika användbar för enstaka uttag som för paneler med massor av uttag. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 138 st
Leveranstid 1-2 dagar
116 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  40,50 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  30 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du nyttja fördelarna med de effektiva Keystone-uttagen också i industriell miljö. Den sinnrika konstruktionen gör DIN-kassetten lika användbar för enstaka uttag som för paneler med massor av uttag. Tack vare en bruten front får patchkablarna en gynnsam vinkel utan risk för att deformeras med tiden. Samtidigt ges utrymme för tydlig märkning bakom en skyddande transparent plastlucka på den vertikala delen.

  Passar till de flesta på marknaden förekommande Keystone-uttag, dock är uttagens individuella breddmått avgörande för hur tätt uttagen kan monteras. Köp varianten med lock för sidan till ändarna i panelen och den utan för all annan placering. 

Alternativ till denna produkt

 
Nu kan du enkelt montera Keystone på DIN-skena. Finns för enkel eller dubbelkontakt.
59,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4150
Patchbox Plus+, ram inkl. skenor och 6st Patchcatch
2 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En mindre Patchbox, med 365 mm djup som är anpassad för att passa väggskåp, rack och utan bakprofiler. Panelen kommer färdig bestyckad med 24 kassetter för både UTP pch STP-kablage (0,8m), finns i olika färger. Med panelen så medföljer som tidigare 6 st kabelbyglar.
6 430 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-8730
DIN Skena 19'', 483 x 35 x 7,5 mm
52,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter