Meny

Best.nr 111-2090

Fiberskarvstycken för Keystone förenklar mix med koppar

Med de vanligaste fiberkontakterna nu också i Keystone-utförande blir det lätt att blanda fiber med andra kopparanslutningar för RJ45, HDMI, BNC, USB etc i samma paneler och uttag. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 15-21 dagar
Planerade inleveranser 2024-03-15 20 st 2024-03-20 50 st
33,20 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med de vanligaste fiberkontakterna nu också i Keystone-utförande blir det lätt att blanda fiber med andra kopparanslutningar för RJ45, HDMI, BNC, USB etc i samma paneler och uttag. Därmed kan panelerna i högre grad fullbestyckas istället för, som brukligt, ha separata paneler för fiber i racket. Effektivt och utrymmesbesparande!

  Keystone-uttagen för SC simplex och LC duplex är utformade som ett standardskarvstycke och passar alla paneler, väggboxar och uttag förberedda för Keystone.

 • Tillbehör

  117 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  Keystone

Alternativ till denna produkt

 
Universell panel för Keystone-uttag med tillräckligt långt mellan hålen för att passa alla typer av uttag. Det gör det enkelt att bygga kundspecifika patchpaneler utan att behöva oroa sig för platsbrist mellan uttagen.
117 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
19” teknikskåp, den perfekta lösningen för dina mindre installationer. Snygg och smidig i många storlekar och två färger, grå eller svart samt med glas eller plåtdörr. Kommer i Flatpack för enkelt och smidig transport och installation. Obs, fel bilder på några av våra skåp, 20102918, 19, 22 och 23 alla har nu vent. hål framtill, nya bilder kommer. Se 20102920 el. 21 för rätt utseende.
1 230 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda alla dina RJ45 uttag mot olovlig anslutning. Nätverksuttag finns överallt på ditt kontor, i din butik eller ditt hem, gör det svårare att för vem som helst att när som helst ansluta till ditt nätverk.
278 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter