Meny

Best.nr 04-3860

Obestyckade paneler 19"

Universell panel för Keystone-uttag med tillräckligt långt mellan hålen för att passa alla typer av uttag. Det gör det enkelt att bygga kundspecifika patchpaneler utan att behöva oroa sig för platsbrist mellan uttagen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 65 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Tillbehör

  18,40 SEK
  Finns i flera varianter
  61,20 SEK
  Finns i flera varianter
  35,50 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Du får en universell  lösning att erbjuda oavsett om det gäller RJ45, fiber, USB eller olika A/V-anslutningar och i vilken blandning som helst.

  Dra nytta av vårt stora utbud av Keystone-uttag och bygg med olika färger för lättare idetifiering av uttagen och dess funktion. Det minskar risken för felkopplingar och ger på det hela taget ett mer gediget och välplanerat intryck av installationen.

  Panelen är rejält gjord för att inte svikta när du jobbar med den och består av en 1,5mm tjock svartlackerad plåt med numrerade uttagshål.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
467 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4150
04-4150 - Patchbox Plus+, ram inkl. skenor och 6st Patchcatch
2 240 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 11-2090
Med de vanligaste fiberkontakterna nu också i Keystone-utförande blir det lätt att blanda fiber med andra kopparanslutningar för RJ45, HDMI, BNC, USB etc i samma paneler och uttag.
69,50 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 11-2215
Genomgångsdon eller skarvdon om man så vill, gör att du kan ansluta en färdigkontakterad kabel på bägge sidor och slipper såldes kontaktera på plats. Donen passar det rektangulära hålet i 19" paneler men även till väggdosor.
61,20 SEK
Finns i flera varianter