Meny

Best.nr 20100142

Smidig Keystone panel

Om du inte önskar en 19" panel utan bara enkelt och snabbt vill ansluta ett antal Keystone så kan du nu använda dig av vår väggmonteringsbara panel. Plats för 6 eller 12 Keystone kontakter allt berodde på hur du väljer anslutning av kabel (sida eller undertill). Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
95,40 SEK exkl. moms

Alternativ till denna produkt

 
Hur många gånger har du inte önskat att du enkelt och snabbt kan städa bort alla dina strömdosor från golvet och på det viset slippa oredan och underlätta vid städning. Nu finns lösningen som fungera perfekt tillsammans med D-Line kabelkanaler men även utan.
217 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-2070
1,2m kardborreband på rulle
50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.
257 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När man väl har valt leverantör för sitt internet, tv och telefon så behöver man någonstans att förvara sin utrustning. Här kan du välja på två storlekar med 6 eller 12 RJ45 uttag för Keystone kontakter ( ingår inte) och plats för hylla för din utrustning. Finns även plats för strömuttag för 2x230V eller 4x230V (ingår inte).
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter