Meny

Best.nr 104-4350

Vägguttag för 2 uttag med dolt montage

Vägg och golvmonteringsbar fiberbox med dolt montage av adaptrar för en säkrare anslutning. Boxen är anpassad för både fiberpatch men också fibersvans, SC simplex eller LC duplex adapter (ingår inte, se tillbehör). Läs mer

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
80,20 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Vägg och golvmonteringsbar fiberbox med dolt montage av adaptrar för en säkrare anslutning.  Boxen är anpassad för både fiberpatch men också fibersvans, SC simplex eller LC duplex adapter (ingår inte, se tillbehör).

  Lucka skyddar dina kontakter

  Fiber adapter kan i många fall vara känslig och bör skyddas beroende på montage. Men hjälp av den skjutbara luckan och oavsett om du monterar dosan på vägg eller golv så får du ett bra skydd mot stolar, fötter och annat som enkelt kan skada dina kontakter.

  • Storlek: 130x84x25mm
  • Färg: Vit
  • Material: ABS plast
 • Tillbehör

  28,70 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  11 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter

Alternativ till denna produkt

 
24 portars fiberpanel/ODF för DIN montage för industriell miljö. Enheten kommer utrustad med total 24 SC eller 48 LC kontakter och levereras med DIN-fäste för montage på DIN-skena.
907 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
196 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber.
1 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4091
Avlastare för 19'' montering
880 SEK exkl. moms