Meny

Best.nr 138-7910

Stockholmsnyckel

Stockholmsnyckel Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
554 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Stockholmsnyckel som passar våra fiberskåp 138-0110 och 138-0112.

  • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Fibermarkskåp i tre olika bredder inkl. markfäste, lås och kondensskydd i tak och för mark. Skåpet är tillverkat Magnelis för att bättre stå emot tuffare utomhusmiljö. Slinghållare och nyckel finns som tillbehör.
8 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111299
Kabelhantering, 5pack
338 SEK exkl. moms
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
163 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu har det hänt, något redan perfekt har nu blivit ännu bättre. Den nya Rackstuds DUO (20/50pack) är tre gånger snabbare än en vanlig korgmutter vid montering av 1HE utrustning i din server hall, datacenter, datarum eller liknande. Obs produkten är svart.
647 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Så enkelt kan få en värmesäker och snygg kabelinstallation utan större insats. Clipsen finns i tre olika färger och två storlekar för en eller två kablar och klarar 970° i hela 2 timmar!
454 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den smarta delbara kabel förskruvningen QVT som garanterar dig en snabb och enkel installation av din redan förterminerade kabel och ger den IP54 garanti.
1 490 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter